Udskiftning af termoruder

Udskiftning af termoruder

Selv om termoruder har en lang levetid, kan det ske for selv den bedste, at de går i stykker eller punkterer. Når det sker, er det nødvendigt med en udskiftning af termoruden.

Det Klare Udsyn er eksperter inden for alt glasrelateret arbejde og vinduespudsning, og vi udskifter gerne termoruderne for dig. Det er blot at kontakte os på mail eller telefon, så giver vi et uforpligtende tilbud på opgaven.

Hvorfor skal en termorude udskiftes?

Hvis dine termoruder er gået i stykker – hvis de har fået et stenslag, der er røget en bold igennem, eller du har haft indbrud, f.eks. – giver det som regel sig selv, at vinduet trænger til en ny rude. Det kan også være, at dine vinduer har set bedre dage, og du vil udskifte termoruderne i forbindelse med, at vinduesrammer, sålbænke, mv. alligevel skal repareres. Og endeligt kan det være, at en eller flere af dine termoruder er punkteret, så de er kedelige og slørede at se på – og ud af.

Uanset hvad årsagen er, kan Det Klare Udsyn hjælpe dig med udskiftning af dine termoruder til en god pris!

Udskiftning af punkteret termorude

Selv om termoruden ikke er gået fysisk i stykker, når den er punkteret, så er den alligevel svækket og bør udskiftes. For det første fordi det ikke er så kønt at se på den nærmest mælkehvide rude, og for det andet fordi det i længden ikke er godt for vinduet at stå med fugt og kondens mellem glaslagene. Det, der sker, når en termorude punkterer, er nemlig, at forseglingen brydes, så fugt og kondens kan trænge ind mellem de glaslag, der udgør termodelen i ruden. Og det er ikke lige sådan at slippe af med igen, så derfor bør ruden udskiftes.

Hvad kan vi gøre for dig?

Udfyld vores kontaktformular, og fortæl os hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Hvem vil du snakke med?GlarmesterGlassalg til private
!function(){function t(t){this.element=t,this.animationId,this.start=null,this.init()}if(!window.requestAnimationFrame){var i=null;window.requestAnimationFrame=function(t,n){var e=(new Date).getTime();i||(i=e);var a=Math.max(0,16-(e-i)),o=window.setTimeout(function(){t(e+a)},a);return i=e+a,o}}t.prototype.init=function(){var t=this;this.animationId=window.requestAnimationFrame(t.triggerAnimation.bind(t))},t.prototype.reset=function(){var t=this;window.cancelAnimationFrame(t.animationId)},t.prototype.triggerAnimation=function(t){var i=this;this.start||(this.start=t);var n=t-this.start;504>n||(this.start=this.start+504),this.element.setAttribute(“transform”,”rotate(“+Math.min(n/1.4,360)+” 12 12)”);if(document.documentElement.contains(this.element))window.requestAnimationFrame(i.triggerAnimation.bind(i))};var n=document.getElementsByClassName(“nc-loop_circle-02-24”),e=[];if(n)for(var a=0;n.length>a;a++)!function(i){e.push(new t(n))}(a);document.addEventListener(“visibilitychange”,function(){“hidden”==document.visibilityState?e.forEach(function(t){t.reset()}):e.forEach(function(t){t.init()})})}();

Er det nødvendigt at

udskifte en termorude?

Det korte svar er ja. Det er det. For en punkteret termorude ikke bare lige repareres – slet ikke, hvis ruden har været punkteret længe, og fugten for alvor har fået tid til at sætte sig. Og skyldes skaden på ruden, at der er slået skår i glasset, kan det udgøre personfare (og træk ind i boligen, hvis der er hul hele vejen igennem ruden) ikke at foretage en udskiftning af ruder. Har du boldglade børn, eller bor du et sted med risiko for stenslag eller andet, kan du eventuelt overveje at din udskiftning af termoruder skal være til termoruder med sikringsglas. Dels fordi det er mere robust, dels fordi det ikke splintrer på samme måde som traditionelle termoruder, hvis det får et hårdt slag. Det reducerer risikoen for at skære sig på skarpe skår.


Pris på udskiftning af termorude

Det er vanskeligt at komme med en specifik pris på udskiftning af termoruder uden først at kende omfanget af opgaven. Er der f.eks. tale om en eller flere termoruder? Hvilken størrelse har de? Og hvilken type termorude skal de eksisterende termoruder udskiftes med? Derfor vil vi hos DetKlareUdsyn.dk gerne forbeholde os retten til at vente med at komme med en pris, til vi kender flere detaljer. Men vi kan love dig så meget, at udskiftning af termoruder foregår til en særdeles konkurrencedygtig pris.

Vi giver dig gerne et konkret prisoverslag på udskiftning af ruder. Kontakt os blot på mail eller telefon, og så finder vi sammen ud af, hvordan vi bedst muligt udfører din opgave – til den bedste pris.


Vil du vide mere om termoruder, pris og meget mere?

Det Klare Udsyn er din lokale, professionelle glarmester og vinduespudser med mere end 30 års erfaring inden for branchen. Vi rykker hurtigt ud til reparation og udskiftning af glasrelaterede opgaver, og vi glæder os til at hjælpe dig med din opgave også.

Kontakt os allerede i dag – så finder vi en god pris til dig på udskiftning af dine termoruder

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os via telefon eller vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig

Skriv til os her

Kontakt Det Klare Udsyn

Udfyld formularen, så behandler vi din forespørgsel hurtigst muligt!


Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer