Termoruder

Hvad er sikringsglas?

Når der er sket skade på butiksruden skal der handles hurtigt. Det ved vi hos Det Klare Udsyn, hvorfor vi hurtigt rykker ud og afdækker, samt hurtigst muligt udskifter den gamle butik rude.

Det er muligt at sikre sig bedre mod indbrud med med sikringglas. Sikringsglas er en særlig type ruder, der er fremstillet på en anden måde end traditionelle termoruder – nemlig i hærdet, lamineret eller hærdet og lamineret glas.

Alle tre forskellige sikringsglas er meget stærke, og ingen af dem splintrer, som man kender det fra en traditionel rude, hvis uheldet skulle være ude. Sikkerhedsvinduer altså gør, at der ikke er så stor fare for personskade, lige som det også gør tyvens liv noget mere vanskeligt.

rdgboZag scaled
0wgcyV2w
Termoruder

Hold tyven ude med Termoruder med sikringsglas

Termoruder med sikringsglas er fremstillet af hærdet, lamineret eller hærdet og lamineret glas.

Alle tre typer ruder har den store fordel, at de er meget stærke, og så splintrer de ikke som traditionelle vinduesruder, hvilket gør, at der ikke er samme risiko for personskade, hvis du kommer for tæt på ruden, ligesom det gør det vanskeligere at være tyv.

Hos Det Klare Udsyn tilbyder vi udskiftning af ruder til sikkerhedsvinduer til både private og erhverv. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Glas med garanti

Det Klare Udsyn er en professionel glarmester, som udfører alle opgaver, der har noget med glas at gøre i og omkring København. Vi har mere end 35 års erfaring – vores forretning blev etableret i 1997, men vores erfaring strækker sig endnu længere tilbage, så vi ved, hvad vi laver, og vi udfører altid en opgave til punkt og prikke.

Termoruder

Termoruder med hærdet sikringsglas

Hærdet sikringsglas er stærkere end almindeligt glas – faktisk helt op til 4-6 gange stærkere. Det hærdede glas gør, at ruden ikke splintrer med skarpe skår, hvis der ryger en hård genstand ind i den – i stedet knuses ruden i mange tusinde stykker på størrelse med småsten. Stykkerne er ikke skarpe, så man slipper for store, dybe snitsår, hvis man får nærkontakt med den knuste rude.

Denne type af sikringglas er meget velegnet til indgangspartier, døre, busskure, tag, mv. Hærdet glas anvendes desuden til brusekabiner, glasdøre, facadebeklædning og andre steder, hvor der er behov for at lave huller/hak i overfladen, da hærdet glas er mindre tilbøjeligt til revnedannelse og brud.

Hærdet glas har gennemgået en proces, hvor det er blevet opvarmet til ca. 650 grader og derefter afkølet. Denne hærdning af glasset gør det op til 4-6 gange stærkere end almindeligt glas, hvilket er utroligt vigtigt ved de store vindpåvirkninger

Wqzx2lAw scaled
99111170 EndOfYearR 244117b 1
Termoruder

Bemærk at der er stor forskel på sikringsglas og sikkerhedsglas

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os via telefon eller vores kontaktformular.
Vi ser frem til at høre fra dig
Termoruder

Termoruder med lamineret sikringsglas

Lamineret sikkerhedsglas fungerer ved at man laminerer varierende tykkelser glas lægges sammen med en plastisk plastfolie afhængigt af kravene til den færdige glaskonstruktion. Herefter varmes glasset op, så folien smelter sammen med glasset og bliver glasklart. Det er netop dette det, som gør det laminerede sikkerhedsglas så stærkt. Ved et evt. brud hæfter glassplinterne sig fast i plastfolien i lamineret glas. Dette minimerer risikoen for skæreskader og giver lamineret glas sikre brudegenskaber.

vPyTuGSw scaled
child holds a stone to throw it against a glass an 2022 05 23 23 12 35 utc
Termoruder

Termoruder med hærdet og lamineret sikringsglas

Termoruder med hærdet og lamineret sikringsglas er den stærkeste type sikringsglas. Ruderne kombinerer de to stærke typer sikringsglas, hvor ruden er både lamineret og hærdet, så den kan holde til det meste.

Ved skudsikre glas kan man øge antallet af glas og folie alt efter hvor sikkert det skal være.

Termoruder

Sikringsglas med antibrud styrke

Glasset klassificeres i tre sikringsklasser:
glass panes in a glazier workshop industry 2021 08 30 09 29 54 utc
glazier worker measuring glass in workshop indust 2021 08 30 09 29 50 utc
Termoruder

SKAFOR betyder troværdighed og høj kvalitet

Sikringsglas består af multilamineret hærdet glas, som er den bedste løsning. Sikringsglassets modstandsevne bestemmes af glastykkelse. Glasset tåler hårde stød uden at revne, mens det ligeledes holder sammen ved brud på grund af lamineringen.

Multilaminerede glas giver den samme type sikring som enkeltlaminerede glas, men de har en højere brudstyrke. Brudstyrken testes for at definere glassets modstandssklasse.

Få sikkerhedsvinduer med sikringsglas hos Det Klare Udsyn

Det Klare Udsyn klarer alle glasrelaterede opgaver – også udskiftning af termoruder med sikringsglas. Uanset om du skal have nye ruder og overvejer sikkerhedsvinduer, eller du har fået knust dine eksisterende termoruder, er vi på pletten i en fart. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at have sikret sit hjem eller sin butik med de rette ruder.

Det Klare Udsyn tilbyder at udskifte dine ruder til sikringsglas enten derhjemme eller i forretningen – eller begge steder – både hurtigt og professionelt. Kontakt os for et rigtig godt tilbud, som du ikke har råd til at sige nej til. Helt og aldeles uforpligtende, naturligvis.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer