Bruseafskærming

Brusekabine i glas

Hvis du skal bruge en ny bruseafskærmning, eller badeværelset trænger til en generel opfriskning, så kan Det Klare Udsyn hjælpe dig. Vi kan levere en bruseafskærmning i enten klart eller mat glas i den stil, der passer til netop dit badeværelse.

En brusekabine i glas kan gøre en kæmpe forskel for udtrykket på dit badeværelse – fra måske at have set lidt ’tilfældigt’ ud, kan en stilfuld bruseafskærmning binde rummet sammen og give en rød tråd gennem det hele.

Billede 19.03.2021 13.35.24 scaled 1
Resized 20220916 142935
Bruseafskærming

Fordele ved brusekabine glas

Der er mange fordele ved at vælge glas bruseniche. Det ser flot og enkelt ud, er let at holde rent og skal ikke vedligeholdes. Endelig kan valget af glas gøre at rummet udnyttes bedre og ser større ud. Som det ses på billedet gør en brusekabine i glas, at badeværelset syner større.

Det er sandsynligvis også billigere end du tror, at få opsat en glas brusekabine. Kontakt Det Klare Udsyn og hør hvad vi kan gøre for dig.

Brusekabine i glas på specialmål

Vi kan tilpasse din glas bruseniche, så den udnytter pladsen på dit badeværelse optimalt og sætter den naturligvis op for dig. Så ved du at det er gjort korrekt.

Alternativerne til en bruseafskærmning af glas har alle deres problemer. En flisevæg optager væsentligt mere plads og lukker ikke lyset ind, mens et badeforhæng sjældent passer ind eller giver den gode afskærmning der ønskes.

Kontakt derfor Det Klare Udsyn, for at høre mere om muligheden for at få en bruseniche, der passer til dit badeværelse.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer