Glas til badeværelset

Vi dækker hele Storkøbenhavn med alt glasarbejde og vi har over 35 års erfaring som glarmester. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Brusekabiner

Undgå vand i hele badeværelset

Lad vores dygtige glarmestre skabe den brusekabine, du altid har ønsket dig.

Kontakt os i dag for at starte din rejse mod et mere elegant og funktionelt badeværelse. Vores brusekabiner er kunstværker, der står tidens prøve, og vi er stolte af at skabe noget unikt til dit hjem.

brusekabine
IMG 2222 scaled
Brusedøre

Brusedøre i glas

En brusedør i glas på badeværelset får rummet til at føles større. Badeværelser er sjældent de største rum i danske hjem, hvorfor det gælder om at udnytte pladsen optimalt.

Med glas kan du opsætte en tynd væg, når brusenichen skal skabes og med en brusedør i glas sikrer du let at vandet bliver på den rigtige side.

Den lukkede brusekabine er også lettere at affugte for din badeværelses ventilator. Det betyder at du kan undgå den fugtige oplevelse der opleves på mange badeværelser.

Få et uforpligtende tilbud

Glas med garanti

Det Klare Udsyn er en professionel glarmester, som udfører alle opgaver, der har noget med glas at gøre i og omkring København. Vi har mere end 35 års erfaring – vores forretning blev etableret i 1997, men vores erfaring strækker sig endnu længere tilbage, så vi ved, hvad vi laver, og vi udfører altid en opgave til punkt og prikke.

Brusevægge

Brusevæg i glas

Hvis du skal bruge en ny brusevæg, eller badeværelset trænger til en generel opfriskning, så kan Det Klare Udsyn hjælpe dig.

Vi kan levere en glasvæg til bad i enten klart eller mat glas i 8-10 mm tykkelse med poleret kanter i den stil, der passer til netop dit badeværelse.

En brusevæg i en ordentlig kvalitet kan gøre en kæmpe forskel for udtrykket på dit badeværelse.

vPyTuGSw scaled

Brug for et tillbud?

Udfyld vores kontaktformular, og fortæl os hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Kontakt os

Glas på badeværelset

Glas til badeværelset

På badeværelset kan der skabes en luksuriøs stemning, som du vil nyde hver dag, ved at opbygge brusekabinen med glasdøre og glasvægge, samt sørge for god brug af spejle. Glas på badeværelset er en beslutning du ikke kommer til at fortryde. Vi hjælper gerne med inspiration, fra vores tidligere badeværelsesprojekter, men tager naturligvis udgangspunkt i dine ønsker. Med glas på badeværelset får du samtidig en løsning som gør hverdagen lettere. Der er ikke noget bruseforhæng, som lader vandet slippe ud eller bliver nærgående, men derimod en glasdør som er køn at se på og let at rengøre. Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne. Glasvæg og glasdør på badeværelset får rummet til at føles større Badeværelser er sjældent de største rum i danske hjem, hvorfor det gælder om at udnytte pladsen optimalt. Med glas kan du opsætte en tynd væg, når brusenichen skal skabes og med en brusedør i glas sikrer du let at vandet bliver på den rigtige side. Den lukkede brusekabine er også lettere at affugte for din badeværelses ventilator. Det betyder at du kan undgå den fugtige oplevelse der opleves på mange badeværelser. Lad os inspirere dig til et bedre badeværelse i dit hjem, eller til at skabe et nyt i dit kommende hjem.
Glas til badeværelset
På badeværelset kan der skabes en luksuriøs stemning, som du vil nyde hver dag, ved at opbygge brusekabinen med glasdøre og glasvægge, samt sørge for god brug af spejle. Glas på badeværelset er en beslutning du ikke kommer til at fortryde.

 

Glasvæg og glasdør på badeværelset
Med glas kan du opsætte en tynd væg, når brusenichen skal skabes og med en brusedør i glas sikrer du let at vandet bliver på den rigtige side. Den lukkede brusekabine er også lettere at affugte for din badeværelses ventilator.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer