2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Glasværn

Glas til terrasse

Ønsker du at side i læ på terrassen, uden at gå på kompromis med udsigten. Et glasværn på terrassen rokerer udsigten og er samtidig let at vedligeholde. Vores erfaring med opsætning af glasværn gør os i stand til at vejlede dig til den helt rigtige glasløsning til netop din terrasse.

Ønsker du et mat glashegn er det naturligvis også en mulighed, ligesom at vi kan hjælpe dig med at omdanne din terrasse til et udehus i glas.

Vores glasværn laves i holdbart sikkerhedsglas som er hærdet glas eller lamineret glas, der normalt kan holde til naturens rasen. Skulle glasset alligevel blive skadet vil eventuelle glasskår typisk blive fanget i lamineringen og derved ikke udgøre en fare for børn, husdyr eller voksne.

Glasværn til terrasse

Skræddersy dit eget glasværn

 

Runde eller firkantet stolper i enten børstet stål eller blankt krom.

Klemmebeslag til stolperne i børstet stål eller blankt krom.

Fastmonteret sokkel i Alu.

Hærdet / Lamineret glas eller hærdet lamineret glas.

Glasset fåes i enten klar glas eller frostet glas.

Alt glas er lamineret glas i 8,38 mm til 12,76 mm  med poleret kanter.

Glashegn til altan

Den elegante løsning til dig, der ønsker en holdbar altanafskærmning, som er let at vedligeholde. Vi har stor erfaring i opsætning af glasværn. Derfor kan vi give dig en professionel vejledning i hvad der er muligt, samt fordelene ved de forskellige typer glas rækværk.

Hvis udsigten fra din altan er smuk, som på billedet, er en løsning i klar glas ofte det rigtige valg. I byer og andre steder, hvor altanen gerne må være privat, kan det være en fordel med mat glas rækværk.

Der findes en lang række forskellige stolper, til glasværn på altan, nogle næsten usynlige, andre i elegant børstet stål eller skinnende krom. Vi kan normalt skaffe netop det du ønsker.

Vi ser frem til at levere en løsning som gør dig tilfreds og i stand til at nyde dit glashegn i mange gode år.

Glashegn til altan

Kontakt det klare udsyn

Få gode råd ved at kontakte Det Klare Udsyn, hvor du også kan få et godt tilbud. Kontakt os på mail eller via vores kontaktformular på vores hjemmeside, Så giver vi dig et uforpligtende tilbud, der bliver svært at sige nej til.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular