2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Termoruder med lysdæmpning

Det er ikke sjovt at bo i et hus eller arbejde på et kontor, hvor vinden piber ind gennem vinduerne, og hvor det er bidende koldt. Men det er heller ikke just nogen fornøjelse at bo eller arbejde et sted, hvor det modsatte er tilfældet: at isoleringen er så god, at det bliver alt alt for varmt, når solen står på. Men der er heldigvis hjælp at hente, og den hedder solafskærmende termoruder.

Hvad er solafskærmende glas

Om sommeren, når solen for alvor bager, kan det blive rigtig varmt i udestuen, karnappen, under ovenlysvinduerne eller andre steder, hvor der er mange vinduer. Med solafskærmende glas kan du holde op til 85 pct. af solens varme og energi ude. Det fungerer på den måde, at de solafskærmende termoruder reflekterer og nærmest absorberer varmen, takket være det yderste lag solafskærmende glas, der enten er gennemfarvet eller belagt med tynde lag metal. Resultatet er, at temperaturen indenfor holdes på et behageligt niveau. De solafskærmende glas gør generelt indeklimaet nemmere at styre året rundt, og du slipper for at have aircondition eller andre kølende foranstaltninger kørende hele sommeren.

Bedre indeklima med solafskærmende glas

Ligner solafskærmende glas almindelige termoruder?

Fordi solafskærmende glas i mange tilfælde, som nævnt, har gennemfarvet glas eller glas, der er belagt med et eller flere lag tyndt metal, vil de i reglen være mørkere at se på end almindelige vinduesruder. I flere glastyper er reflektionen af lys imidlertid helt som i traditionelle vinduesruder, hvilket vil sige, at der slipper rigtig meget lys igennem. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt et rum med solafskærmende ruder bliver meget mørkt.

Fordele ved solafskærmende glas

  • Undgå overophedning ved at regulere varmepåvirkningen
  • Minimere behovet for ventilation og køling (spar på omkostningerne)
  • Forbedret indeklima
  • Når du ønsker lys, men ikke den ekstra varme

Det Klare Udsyn hjælper med at skifte til solafskærmende glas

Hos Det Klare Udsyn kan vi hjælpe dig med at skifte til alle typer termoruder – også med solafskærmende glas. Du skal blot kontakte os på telefon eller via vores hjemmeside, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på opgaven.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular