Brusevæg

Hærdet glas brusevæg

Hærdet glas har gennemgået en proces, hvor det er blevet opvarmet til ca. 650 grader og derefter afkølet. Denne hærdning af glasset gør det op til 5 gange stærkere end almindeligt glas, hvilket er utroligt vigtigt når det anvendes til bruseafskærmning, brusevægge og andre steder, hvor der er risiko for at lave huller/hakker

i overfladen. Hærdet glas er mindre tilbøjeligt til revnedannelse og brud. Hvis uheldet er ude, så man undgår personskade og store snitsår med en bruse væg i hærdet glas.

shutterstock 297421979 1
modern bathroom interior with glass shower box 2021 09 01 23 16 15 utc scaled 1
Brusevæg

Brusevæg i glas

Hvis du skal bruge en ny brusevæg, eller badeværelset trænger til en generel opfriskning, så kan Det Klare Udsyn hjælpe dig. Vi kan levere en glasvæg til bad i enten klart eller mat glas i 8-10 mm tykkelse med poleret kanter i den stil, der passer til netop dit badeværelse. En brusevæg i en ordentlig kvalitet kan gøre en kæmpe forskel for udtrykket på dit badeværelse.

Få et uforpligtende tilbud

Glas med garanti

Det Klare Udsyn er en professionel glarmester, som udfører alle opgaver, der har noget med glas at gøre i og omkring København. Vi har mere end 35 års erfaring – vores forretning blev etableret i 1997, men vores erfaring strækker sig endnu længere tilbage, så vi ved, hvad vi laver, og vi udfører altid en opgave til punkt og prikke.

Brusevæg

Fordele ved en glasvæg på badeværelset

Der er mange fordele ved at vælge glas. Det ser flot og enkelt ud, er let at holde rent og skal ikke vedligeholdes.

Endelig kan valget af glas gøre at rummet udnyttes bedre og ser større ud. En flisevæg optager væsentligt mere plads og lukker ikke lyset ind, mens et badeforhæng sjældent passer ind eller giver den gode afskærmning der ønskes.

Med en glasvæg på badeværelset får du samtidig en løsning som gør hverdagen lettere. Der er ikke noget bruseforhæng, som lader vandet slippe ud eller bliver nærgående, men derimod en brusevæg som er køn at se på og let at rengøre.

shutterstock 105493751 1

brusevægge i glas på specialmål

Det Klare Udsyn laver brusevægge i glas på special mål, så den udnytter pladsen på dit badeværelse optimalt og sætter den naturligvis op for dig. Så ved du at det er gjort korrekt. En brusevæg af glas er en beslutning du ikke kommer til at fortryde.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer