2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Brusevæg

Hærdet glas brusevæg

Hærdet glas har gennemgået en proces, hvor det er blevet opvarmet til ca. 650 grader og derefter afkølet. Denne hærdning af glasset gør det op til 5 gange stærkere end almindeligt glas, hvilket er utroligt vigtigt når det anvendes til bruseafskærmning, brusevægge og andre steder, hvor der er behov for at lave huller/hakker i overfladen. Hærdet glas er mindre tilbøjeligt til revnedannelse og brud. Hvis uheldet er ude, så man undgår personskade og store snitsår med en brusevæg i hærdet glas.

Brusevæg i glas

Hvis du skal bruge en ny brusevæg, eller badeværelset trænger til en generel opfriskning, så kan Det Klare Udsyn hjælpe dig. Vi kan levere en glasvæg til bad i enten klart eller mat glas i 8-10 mm tykkelse med poleret kanter i den stil, der passer til netop dit badeværelse. En brusevæg i en ordentlig kvalitet kan gøre en kæmpe forskel for udtrykket på dit badeværelse.

Brusekabine i glas laves af glarmester Rødovre
Brusekabine i hærdet glas af Glarmester Virum

Brusevæg

Fordele ved en glasvæg på badeværelset

Der er mange fordele ved at vælge glas. Det ser flot og enkelt ud, er let at holde rent og skal ikke vedligeholdes. Endelig kan valget af glas gøre at rummet udnyttes bedre og ser større ud. En flisevæg optager væsentligt mere plads og lukker ikke lyset ind, mens et badeforhæng sjældent passer ind eller giver den gode afskærmning der ønskes.

Det Klare Udsyn laver brusevægge i glas på special mål, så den udnytter pladsen på dit badeværelse optimalt og sætter den naturligvis op for dig. Så ved du at det er gjort korrekt. En brusevæg af glas er en beslutning du ikke kommer til at fortryde.

Med en glasvæg på badeværelset får du samtidig en løsning som gør hverdagen lettere. Der er ikke noget bruseforhæng, som lader vandet slippe ud eller bliver nærgående, men derimod en brusevæg som er køn at se på og let at rengøre.

Del jeres tanker og få professionel vejledning.

Hvis I allerede ved hvad I ønsker kan vi give jer et godt tilbud. Hvis I har lyst til at vide mere om mulighederne står vi også til rådighed. Vi har stor erfaring med at indrette badeværelser, så vi er klar med gode råd og ideer til hvordan glas og spejle kan gøre rummet mere indbydende og måske endda overraske jer med mulighederne.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular