Lamineret

Lamineret glas

Lamineret glas består af 2 lag glas med en eller flere lag folie imellem. Lamineret glas er meget svært at bryde igennem, da folien mellem glassene holder på glasstumperne. Det gør også lamineret glas meget personsikkert, da glasstumperne ikke falder ned hvis glasset skulle gå i stykker. Lamineret glas har også den store fordel, at de begrænser UV-strålingen. Folien mellem glasset bremser de skadelige UV-stråler fra solen, så det er yderligere en stor fordel ved lamineret glas.

Lamineret sikkerhedsglas fungerer ved at man laminerer to eller flere lag glas lægges sammen med en plastisk plastfolie. Herefter varmes glasset op, så folien smelter sammen med glasset og bliver glasklart. Det er netop dette, som gør det laminerede sikkerhedsglas så stærkt.

Ved et evt. brud hæfter glassplinterne sig fast i plastfolien i lamineret glas. Dette minimerer risikoen for skæreskader og giver lamineret glas sikre brudegenskaber. Sikringsglas sikrer mod indbrud, hærværk og skud. Ved skudsikre glas kan man øge antallet af glas og folie, alt efter hvor sikkert det skal være.

wX iVQXQ scaled
glassrekkverk rf 2048x1250 1
Lamineret

Lamineret glas er velegnet til:

Få et uforpligtende tilbud

Glas med garanti

Det Klare Udsyn er en professionel glarmester, som udfører alle opgaver, der har noget med glas at gøre i og omkring København. Vi har mere end 35 års erfaring – vores forretning blev etableret i 1997, men vores erfaring strækker sig endnu længere tilbage, så vi ved, hvad vi laver, og vi udfører altid en opgave til punkt og prikke.

Lamineret

Lamineret glas tykkelse

Lamineret glas er opbygget af 2 lag glas. Det er typisk 2 stk 3mm glas, 2 stk 4mm glas eller 2 stk 6mm glas. Der kan også laves tykkere glas på forespørgsel. Afhængig af den styrke man ønsker, så kan lamineret glas fås med et eller 2 lag folie i midten. Folien er 0,38mm tyk. 

Vores lamineret glas har følgende tykkelser:
shutterstock 736636081

Har du brug for lamineret glas?

Få gode råd ved at kontakte Det Klare Udsyn, hvor du også kan få et godt tilbud. Kontakt os på mail eller via vores kontaktformular på vores hjemmeside, Så giver vi dig et uforpligtende tilbud, der bliver svært at sige nej til.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer