Termorude pris

Pris termorude

Mange tror fejlagtigt, at det er voldsomt dyrt at få skiftet de almindelige vinduesglas ud med termoruder. Men det behøver det slet ikke at være! Hos Det Klare Udsyn kan du få skiftet vinduesruderne til termoruder til en særdeles konkurrencedygtig pris – hvad slutbeløbet bliver, afhænger af typen af termoruder. Besøg Det Klare Udsyn for at prøve vores energiberegner på termoruder, og læs med nedenfor for at få en idé om de forskellige typer af termoruder, du kan vælge imellem. På den måde kan du få en idé om, hvilke ruder du skal vælge. Du er også meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Priser på termoruder

De fleste har en tendens til at tro, at det er voldsomt dyrt at få skiftet sine ruder til termoruder. Men prisen på termoruder er slet ikke så høj endda – slet ikke, hvis man har de langsigtede økonomiske briller på. Man skal tænke på termoruder som en investering og ikke bare et vindue. Termoruder er nemlig både nemme at vedligeholde og med til at isolere huset og give et godt indeklima. Og på længere sigt giver det besparelser på energiregnskabet.

Konkurrencedygtige termoglas priser

Hos detklareudsyn.dk fører vi termoruder til absolut rimelige priser. Din endelige pris afhænger af, hvilken type, størrelse og antal af termoruder, du skal bruge, men vi garanterer dig, at vores priser er konkurrencedygtige. Vi foretrækker derfor, hvis du kontakter os ved behov for nye vinduer – så sørger vi for at give dig en pris, der er bedre, end hvis du fandt termoruder på tilbud. Høj pris er nemlig ikke altid lig med kvalitet; vi sætter en ære i at udføre det bedst tænkelige stykke arbejde til en pris, hvor alle kan være med. Det er kvalitet for os.

På www.detklareudsyn.dk finder du en energiberegner. Hvis du taster nogle få oplysninger ind i den, kan du hurtigt få et overordnet overblik over, hvilken type termorude der vil egne sig bedst hjemme hos dig. Typen af termoruder har nemlig også indflydelse på prisen på termoruder. Læs med nedenfor for en hurtig gennemgang af de forskellige typer termoruder:

Hvis man mener, at det er dyrt at skifte til termoruder, så er det fordi, man glemmer at indregne den besparelse i varmeregningen, man helt automatisk får ved at skifte til energitermoruder. Faktisk holder termoruder med energirude dobbelt så godt på varmen som helt almindelige termoruder, og det er noget, der kan mærkes positivt. Både på indeklimaet og på varmeregningen. Det kræver faktisk ikke mere end få år at få sin investering tjent ind igen med termoruder med energiglas. Måden energiruderne fungerer på, er ved, at sollyset og dermed varmen skinner gennem ruderne og bliver reflekteret tilbage i boligen. Mellem lagene af termoglas er der desuden et hulrum fyldt med argon, krypton eller en anden isolerende luftart, der sørger for, at varmen ikke forsvinder fra ruden så hurtigt.

Lydisolerende termoruder er, som navnet antyder, termoruder med lydisolerende egenskaber. Det er en fantastisk opfindelse særligt til dig, der bor midt i byen med deraf følgende støj, op til en trafikeret vej, eller i nærheden af en lufthavn. De bedste lydisolerende ruder kan dæmpe støjen med helt op til 50 dB, hvilket svarer til, at en samtale ført i et helt almindeligt stemmeleje bliver helt blokeret. Kontakt os for priser på termoruder med lydruder.

VELUX termoruder er klassiske tolags termoruder med fremragende energiisolerende egenskaber. Har du eksempelvis ældre ovenlysvinduer i en tagkonstruktion, kan det koste dig dyrt i energiregnskabet. Sørg i stedet for at skifte til de nye VELUX vinduer, der sparer dig for en god portion penge, selv på den korte bane. Kontakt os for priser på ovenlysvinduer.

Billige termoruder

Hvis du ikke allerede har termoruder i boligen eller på kontoret, så er det værd at overveje, om det var nu, du skulle have det. Det Klare Udsyn skifter dine ruder nemt og hurtigt, og vi gør det til en yderst konkurrencedygtig pris.

Termoruder isolerer bedre end traditionelle enkeltlagsruder, og termoruder er da også efterhånden standard i de fleste vinduespartier i dag. Jo flere lag glas, der er i en rude, jo bedre isolerer den, og du kan derfor vælge mellem termoruder med enten to eller tre lag glas. Vi har også energiruder, der isolerer endnu bedre endnu, hvis du gerne vil optimere indeklimaet og oven i købet spare på energiregningen.

Vil du høre mere om vores billige termoruder?

Kontakt os på telefon eller mail, så tager vi en snak om dit projekt, og hvis det er nødvendigt, kommer vi forbi for at besigtige det, du skal have lavet. Alt efter ønske kommer vi også meget gerne med et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer