Termoruder

Hold på varmen med 3 lags vinduer

Forskellen mellem 2 og 3 lags vinduer er til at føle på, især når der er tale om vinduer af en vis størrelse. De nye 3 lags termoruder er langt bedre til at holde på varmen.

Hos Det Klare Udsyn kan du få energiruder til din bolig. Udover at være energieffektive kan ruderne gøres lydisolerende eller få andre af de egenskaber du finder på vores termoruder.

Hvis du ikke vil opgive de gamle vinduer, men gerne vil skifte til mere energivenligt glas kan energiruder være en mulighed.

eD3DyCaA scaled
BUelqf4g scaled
Termoruder

Hvorfor vælge 3 lags vinduer?

Som hovedregel isolerer ruden bedre, jo flere lag som er i den. Derfor vil den primære årsag til at vælge 3 lags termoruder ofte være, at få isoleret bedre, hvilket reducerer varmeregningen og forbedrer indeklimaet i boligen.

Der kan dog også være grund til at vælge termoruder som ikke er 3 lags vinduer. Dette vil ofte være fordi der sidder gamle vinduer på bygningen, hvor der ikke er mulighed for at isætte 3 lags glas. Der kan dog stadig være mange penge at hente på varmeregningen, ved at skifte de gamle ruder ud med nye termoruder, selvom det kun er 2 lags glas.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne og få et godt tilbud på nye vinduer til din bolig

Få et uforpligtende tilbud

Glas med garanti

Det Klare Udsyn er en professionel glarmester, som udfører alle opgaver, der har noget med glas at gøre i og omkring København. Vi har mere end 35 års erfaring – vores forretning blev etableret i 1997, men vores erfaring strækker sig endnu længere tilbage, så vi ved, hvad vi laver, og vi udfører altid en opgave til punkt og prikke.

Termoruder

Hold på varmen med Lav energiruder

Energiglas i termoruder – også bare kaldet energiruder – ligner de traditionelle termoruder meget, hvad angår opbygningen med glaslag og hulrum.

Forskellen er blot, at der på energigasset er en meget tynd metalbelægning på det inderste lag glas af energivinduet. Termoruder isolerer således glimrende, men har du et hus eller en virksomhed, hvor det kniber med indeklimaet, kan det være en fordel at kigge på energirude.

Energiglas fungerer nemlig sådan, at når sollyset trænger ind gennem termoruden, så sørger før omtalte metalbelægning for, at meget af varmen fra solen reflekteres tilbage i rummet.

hVVPfgYQ
lkJHd8pw scaled
Termoruder

Energivinduer sparer dig penge

Det er ikke billigt at skifte alle ruderne i hjemmet eller virksomheden ud, men skifter du til energiruder, er der penge at hente i det lange løb. Typisk er investeringen til nye ruder tjent hjem i løbet af 2-3 år, da du sparer penge på varmeregningen og ejendomsvurderingen stiger.

Læg dertil, at du får et meget bedre indeklima af at have energiglas i termoruderne – slut med træk, kondens og evt. skimmel.

Termoruder med lavenergi

Der findes mange forskellige typer energi ruder og dermed findes der helt sikkert også en type som passer til dit behov.

Skal du havde nye lav energiruder?

Udfyld vores kontaktformular, og fortæl os hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer