Alle slags termoruder

Vi dækker hele Storkøbenhavn med alt glasarbejde og vi har over 35 års erfaring som glarmester. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Termoruder

Alle slags termoruder

Har dine ruder set bedre dage, har du problemer med indeklimaet eller er ruderne decideret gået i stykker? Uanset årsagen, så kan fordelene ved at skifte ruder være mange:

Hvis du ønsker en eller flere af ovenstående så kontakt Det Klare Udsyn. Vi tilbyder udskiftning af termoruder, så du kan få flotte, gennemsigtige, isolerende ruder i hjemmet, på kontoret, i institutionen, eller hvor du ellers måtte have behov for at kunne se klart.
E F7vmYA scaled
BUelqf4g scaled
Termoruder

Hvorfor termoruder?

Det er altid en god idé at skifte til ruder, der isolerer godt. Og det gør nye termoruder. Måske er dine gamle thermoruder blevet smadret eller er punkteret, eller måske er det tid til at skifte glasset i gamle forsatsvinduer og/eller koblede rammer til glas, der isolerer lidt bedre, end det gamle gjorde. Årsagerne kan være mange, men uanset hvad det skyldes, skifter Det Klare Udsyn gerne til nye termoruder for dig.

Måske har du oplevet, at en termorude enten gik i stykker eller punkterede, men generelt set er en termorude et meget holdbart produkt med en lang levetid. Og rent isolerings- og indeklimamæssigt – og dermed økonomisk – er termoruder en god idé!

Få et uforpligtende tilbud

Glas med garanti

Det Klare Udsyn er en professionel glarmester, som udfører alle opgaver, der har noget med glas at gøre i og omkring København. Vi har mere end 35 års erfaring – vores forretning blev etableret i 1997, men vores erfaring strækker sig endnu længere tilbage, så vi ved, hvad vi laver, og vi udfører altid en opgave til punkt og prikke.

Termoruder

Termoruder

En termorude er ikke bare en thermorude. Der findes mange forskellige slags. For blot at nævne nogle af de typer termoruder, der findes er der energiruder, termoruder med lydisolering, solafvisende ruder, sikringsruder og VELUX ruder.

Almindelige termoruder består typisk af to lag glas, der er placeret med en vis afstand. Imellem de to lag glas er der et hulrum, som er fyldt med luft eller en isolerende gas.

Alle typer termovinduer har forskellige egenskaber og bruges til forskellige formål. Energiruder er f.eks. gode til dig, der døjer med indeklimaet og gerne vil spare på varmeregningen, mens termoruder med lydisolering er ideelle til dig, der bor tæt på en trafikeret vej eller andre steder med støjgener. Sikringsruder har et lamineret lag, der sørger for, at glasset ikke falder ned og splintrer, hvis det går i stykker. Dermed er der ikke den samme risiko for at skære sig, som når en ikke-lamineret rude går i stykker.

vPyTuGSw scaled
n81ifExQ scaled
Termoruder

Reparation af alle slags termoruder

Selv om termoruder er mere robuste end så mange andre typer ruder pga. tykkelsen og mængden af glaslag, så er de stadig lavet af glas, hvilket indebærer en risiko for, at de kan gå i stykker. Det Klare Udsyn tilbyder reparation eller udskiftning af alle slags termoruder, så du kan få flotte, gennemsigtige, isolerende ruder i hjemmet, på kontoret, i institutionen, eller hvor du ellers måtte have behov for at kunne se klart.

I langt de fleste tilfælde er det muligt at reparere dine termoruder, og det kan vi klare for dig hos Det Klare Udsyn. I andre tilfælde vil det være nødvendigt at skifte termoruderne, men det beror på en vurdering og er som regel først noget, vi kan sige mere om, når vi har set den skadede rude. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en reparation af dine thermoruder – kontakt os på telefon eller eller via vores kontaktformular, så finder vi sammen ud af en løsning, der passer til dig.

Nye Termoruder?

Udfyld vores kontaktformular, og fortæl os hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer