2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Termoruder

Alle slags termoruder

Har dine ruder set bedre dage, har du problemer med indeklimaet eller er ruderne decideret gået i stykker? Uanset årsagen, så kan fordelene ved at skifte ruder være mange:

  • Bedre isolering
  • Forbedret indeklima
  • Reduceret varmeregning
  • Mange muligheder for tilføjelser

Hvis du ønsker en eller flere af ovenstående så kontakt Det Klare Udsyn. Vi tilbyder udskiftning af termoruder, så du kan få flotte, gennemsigtige, isolerende ruder i hjemmet, på kontoret, i institutionen, eller hvor du ellers måtte have behov for at kunne se klart.

Hvad koster udskiftning af en termorude på 90 x 90 cm?

1.875 kr

Priserne er for udskiftning af en standard termorude på 90×90 cm, i stueplan isat med lister og i bånd.

Få en pris

Hvorfor termoruder?

Det er altid en god idé at skifte til ruder, der isolerer godt. Og det gør nye termoruder. Måske er dine gamle termoruder blevet smadret eller er punkteret, eller måske er det tid til at skifte glasset i gamle forsatsvinduer og/eller koblede rammer til glas, der isolerer lidt bedre end det gamle gjorde. Årsagerne kan være mange, men uanset hvad det skyldes, skifter Det Klare Udsyn gerne til nye termoruder for dig.

Måske har du oplevet, at en termorude enten gik i stykker eller punkterede, men generelt set er en termorude et meget holdbart produkt med en lang levetid. Og rent isolerings- og indeklimamæssigt – og dermed økonomisk – er termoruder en god idé!

Hvorfor termoruder?

Termoruder

En termorude er ikke bare en termorude. Der findes mange forskellige slags. For blot at nævne nogle af de typer termoruder, der findes er der energiruder, termoruder med lydisolering, solafvisende ruder, sikringsruder og VELUX ruder.

Almindelige termoruder består typisk af to lag glas, der er placeret med en vis afstand. Imellem de to lag glas er der et hulrum, som er fyldt med luft eller en isolerende gas.

Alle typer termovinduer har forskellige egenskaber og bruges til forskellige formål. Energiruder er f.eks. gode til dig, der døjer med et dårligt indeklima og gerne vil spare på varmeregningen, mens termoruder med lydisolering er ideelle til dig, der bor tæt på en trafikeret vej eller andre steder med støjgener. Sikringsruder har et lamineret lag, der sørger for, at glasset ikke falder ned og splintrer, hvis det går i stykker. Dermed er der ikke den samme risiko for at skære sig, som når en ikke-lamineret rude går i stykker.

Reparation af alle slags termoruder

Selv om termoruder er mere robuste end så mange andre typer ruder pga. tykkelsen og mængden af glaslag, så er de stadig lavet af glas, hvilket indebærer en risiko for, at de kan gå i stykker. Det Klare Udsyn tilbyder reparation eller udskiftning af alle slags termoruder, så du kan få flotte, gennemsigtige, isolerende ruder i hjemmet, på kontoret, i institutionen, eller hvor du ellers måtte have behov for at kunne se klart.

I langt de fleste tilfælde er det muligt at reparere dine termoruder, og det kan vi klare for dig hos Det Klare Udsyn. I andre tilfælde vil det være nødvendigt at skifte termoruderne, men det beror på en vurdering og er som regel først noget, vi kan sige mere om, når vi har set den skadede rude. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en reparation af dine thermoruder – kontakt os på telefon eller mail, så finder vi sammen ud af en løsning, der passer til dig

Reparation af alle slags termoruder

Det Klare Udsyn fikser dine termoruder

De fleste boliger og virksomheder i dag har termoruder. Hvis du trænger til at få udskiftet ruderne derhjemme, og/eller du er i tvivl om, hvilken type termovinduer du skal vælge, så kan vi hjælpe dig. DetKlareUdsyn.dk er din lokale glarmester, der udskifter, reparer og rådgiver omkring alle former for glas i hjemmet og virksomheden. Vi er hurtige og professionelle, og vores priser er absolut konkurrencedygtige.

Hvis du gerne vil have nye termoruder, eller du ønsker et uforpligtende tilbud på en glasrelateret opgave, hører vi meget gerne fra dig på enten telefon eller mail.

I langt de fleste tilfælde kan det godt betale sig at opgrader sin gamle termorude til energiruder, termoruder med lydisolering, sikringsglas eller hvad man nu må ønske sig. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på udskiftning af dine termoruder – kontakt os på telefon eller mail, så finder vi sammen ud af en løsning, der passer til dig.

Hvem er Det Klare Udsyn?

DetKlareUdsyn.dk er din lokale glarmester i og omkring København. Vi kan hjælpe med reparation  og udskiftning af alt glasrelateret i hjemmet, institutionen eller på kontoret – også når det gælder udskiftning af en rude til en termorude. Vi har mere end 30 års erfaring i glarmesterbranchen og har udelukkende tilfredse kunder. Så vi tør godt påstå, at vi er dygtige til det, vi laver.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular