Spejle

Vi leverer spejle på mål

Vi har et stort udvalg af spejle, i forskellige størrelser og tykkelser. Derudover har vi muligheden for at skabe spejle i det mål og med de egenskaber som passer til dine ønsker. Det kan eksempelvis være dobbeltspejle, spejle med sikkerhedsglas eller en særlig kanttype. Vi laver også gerne spejl på mål.

Det er også muligt at få spejlene sat op med skjult ophæng, af vores professionelle medarbejdere, for et flot og enkelt udseende, der passer til dit badeværelse. Vi måler også gerne op for dig, så du er helt sikker på at det bestilte spejl passer som det skal. Kontakt os for at få et besøg og høre mere om mulighederne.

shutterstock 1544341814
shutterstock 366855629
Spejle

Spejl til vådrum

Det er let at forelske sig i ideen om et stort spejl, så stort som det er muligt på badeværelset. eller til et der passer perfekt ind. Det kræver dog lidt viden at vælge det rigtige, da et spejl ikke bare er et spejl. Nogle spejle egner sig eksempelvis ikke til lang tids brug i vådrum, det vil få dem til at fremstå med små brune pletter.

Derfor kan det være en god ide med professionel vejledning. Hos Det Klare Udsyn kan vi hjælpe dig til det helt rigtige spejl og det rigtige ophæng til netop dit badeværelse.

Spejle efter mål

Uanset hvilken type spejl du ønsker, så kan vi lave spejl på mål til dig. Alt efter ønske kan du få almindelige spejle i forskellige tykkelser 3,4,5,6,7,8 mm. Alle fås med poleret kant, alt efter efter hvad du som kunde ønsker. Spejlene kan limes op på væggen eller der kan monteres beslag på bagsiden af spejlet hvorefter de hænges op. Ved at montere skjulte ophæng på bagsiden af spejlet, fremstår det flot og enkelt på væggen i hjemmet.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer