Termoruder

Termoruden er af nyeste type med lavenergi belægning

yO0AlYpg scaled
BUelqf4g scaled
Termoruder

Ovenlysvinduer med punkterede ruder

Der kan være mange penge gemt i usynlige udgifter på varmeregningen pga. utidigt spild gennem gamle og måske endda punkterede termoruder. Ligger glassene i en tagkonstruktion som f.eks. ældre Velux ovenlysvinduer bliver spildet endnu større.

En udskiftning til moderne 2-lags energiruder kan ofte betale sig selv i sparet energi over en forholdsvis kort tidshorisont.

Få et uforpligtende tilbud

Glas med garanti

Det Klare Udsyn er en professionel glarmester, som udfører alle opgaver, der har noget med glas at gøre i og omkring København. Vi har mere end 35 års erfaring – vores forretning blev etableret i 1997, men vores erfaring strækker sig endnu længere tilbage, så vi ved, hvad vi laver, og vi udfører altid en opgave til punkt og prikke.

Termoruder

Glarmesterens anbefaling

Du skal overveje at bruge ruder med lamineret glas på indersiden til ovenlys vinduer placeret over områder, hvor folk sover, leger eller arbejder. Lamineret glas er designet til at holde fragmenterne sammen i tilfælde af brud.
kitchen with dining table under window in roof 2021 10 21 02 43 23 utc
shutterstock 260765570
Termoruder

Stor erfaring med montering af VELUX ovenlysvinduer

Tagvinduer giver både lys og glæde i hverdagen. Vi har stor erfaring med montering af VELUX ovenlysvinduer, i så godt som alle tagmaterialer.

Mulighederne ved montering af VELUX ovenlysvinduer er mange, og mulighederne for sammenbygninger giver mulighed for at opnå, præcis det udtryk og lysindfald man vil have.

Så skal du have monteret VELUX ovenlysvinduer, opsat en VELUX tagaltan, skiftet rude i et eksisterende tagvindue, monteret en lystunnel, VELUX ovenlyskupel eller solskærm, på nye eller eksisterende VELUX tagvinduer, så klarer vi også det for dig.

Nye Velux vinduer?

Udfyld vores kontaktformular, og fortæl os hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer