2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

VELUX ovenlysvinduer

Termoruden er af nyeste type med lavenergi belægning.

  • Hærdet glas har en brudstyrke, som er 4-5 gange større end almindeligt glas.
  • Solfilter glas gør at varmen fra solen reduceres med 30%.
  • Lyd glas er 6 mm glas på den udvendige side som giver en lyd reduktion på 36 dB ca. svarende til en halvering af lyden som går igennem glasset.
  • Lamineret glas på indersiden af termoruden gør at glasskårne ikke falder ned.
  • Selvrengørende glas har gennemgået en process hvor glasset på ydersiden er ekstra glat.
  • Satin glas tillader en lystransmission på 50-60 procent af solens stråler. Det er er en fordel i et badeværelse med velux vinduer.

Ovenlysvinduer med punkterede ruder

Der kan være mange penge gemt i usynlige udgifter på varmeregningen pga. utidigt spild gennem gamle og måske endda punkterede termoruder. Ligger glassene i en tagkonstruktion som f.eks. ældre Velux ovenlysvinduer bliver spildet endnu større. En udskiftning til moderne 2-lags energiruder kan ofte betale sig selv i sparet energi over en forholdsvis kort tidshorisont.

Udskiftning af Velux ovenlysvinduer

Glarmesterens anbefaling

Du skal overveje at bruge ruder med lamineret glas på indersiden til ovenlys vinduer placeret over områder, hvor folk sover, leger eller arbejder. Lamineret glas er designet til at holde fragmenterne sammen i tilfælde af brud.

Stor erfaring med montering af VELUX ovelysvinduer

Tagvinduer giver både lys og glæde i hverdagen. Vi har stor erfaring med montering af VELUX ovenlysvinduer, i så godt som alle tagmaterialer.

Mulighederne ved montering af VELUX ovenlysvinduer er mange, og mulighederne for sammenbygninger giver mulighed for at opnå, præcis det udtryk og lysindfald man vil have.

Så skal du have monteret VELUX ovenlysvinduer, opsat en VELUX tagaltan, skiftet rude i et eksisterende tagvindue, monteret en lystunnel, VELUX ovenlyskupel eller solskærm, på nye eller eksisterende VELUX tagvinduer, så klarer vi også det for dig.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular