Brusedør

Brusedør i glas

En brusedør i glas på badeværelset får rummet til at føles større. Badeværelser er sjældent de største rum i danske hjem, hvorfor det gælder om at udnytte pladsen optimalt.

Med glas kan du opsætte en tynd væg, når brusenichen skal skabes og med en brusedør i glas sikrer du let at vandet bliver på den rigtige side. Den lukkede brusekabine er også lettere at affugte for din badeværelses ventilator. Det betyder at du kan undgå den fugtige oplevelse der opleves på mange badeværelser.

modern bathroom interior with glass shower box 2021 09 01 23 16 15 utc scaled 1
shutterstock 172533377 1
Brusedør

Mere rummelighed

Brusedør glas er en god måde at give et badeværelse rummelighed og eksklusivitet. Med en brusedør i glas får du en flot afgrænsning af badet og slipper en gang for alle af med de nærgående bruseforhæng. Samtidig er glas let at holde rent og det får ikke rummet til at virke mindre, som alternativerne.

Vi kan levere en løsning som er specielt tilpasset til jeres badeværelse og behov, inklusiv professionel opsætning, til en rimelig pris.

Få et uforpligtende tilbud

Glas med garanti

Det Klare Udsyn er en professionel glarmester, som udfører alle opgaver, der har noget med glas at gøre i og omkring København. Vi har mere end 35 års erfaring – vores forretning blev etableret i 1997, men vores erfaring strækker sig endnu længere tilbage, så vi ved, hvad vi laver, og vi udfører altid en opgave til punkt og prikke.

Brusedør

Vi har gjort din brusedør og brusevæg sikker

Alt vores glas produceres i 8-10 mm hærdet glas med poleret kanter, der kan holde til at blive brugt. Skulle det alligevel gå galt så er glasset hærdet og vil derved splintres i mange tusinde stykker. De er ikke skarpe,

så man undgår personskade og store snitsår.

I kan trygt lade jeres børn benytte badeværelset.

shutterstock 1032463522 1

Nye Termoruder?

Udfyld vores kontaktformular, og fortæl os hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer