Energirude

Hvad er en energirude?

Energiglas i termoruder – også bare kaldet energiruder – ligner de traditionelle termoruder meget, hvad angår opbygningen med glaslag og hulrum. Forskellen er blot, at der på energigasset er en meget tynd metalbelægning på det inderste lag glas af energivinduet. Termoruder isolerer således glimrende, men har du et hus eller en virksomhed, hvor det kniber med indeklimaet, kan det være en fordel at kigge på energirude.

Energiglas fungerer nemlig sådan, at når sollyset trænger ind gennem termoruden, så sørger før omtalte metalbelægning for, at meget af varmen fra solen reflekteres tilbage i rummet. Det gør rummet varmere og forbedrer i det hele taget indeklimaet – og prisen på din varmeregning.

Energiruder er termoruder med endnu bedre isoleringsegenskaber, hvilket indebærer, at indeklimaet bliver bedre, at boligen holder bedre på varmen, og at din energiregning dermed bliver mindre. Se vores energiberegner, for at se hvad du kan spare ved at skifte til energi ruder.

velux vindue
lkJHd8pw scaled
Energivinduer

Energivinduer sparer dig penge

Det er ikke billigt at skifte alle ruderne i hjemmet eller virksomheden ud, men skifter du til energiruder, er der penge at hente i det lange løb.

Typisk er investeringen til nye ruder tjent hjem i løbet af 2-3 år, da du sparer penge på varmeregningen og ejendomsvurderingen stiger.

Læg dertil, at du får et meget bedre indeklima af at have energiglas i termoruderne – slut med træk, kondens og evt. skimmel.

Termoruder

Energivinduer sparer dig penge

Der findes mange forskellige typer energi ruder og dermed findes der helt sikkert også en type som passer til dit behov.

  • Almindelige energi ruder
  • Energivinduer med flere lag glas
  • Energiruder med varm kant
  • Energiruder med sikringsglas
velux vindue

Andre artikler

Få tips og råd omkring energispareråd fra en professionel glarmester med mange års erfaring inden for branchen

Energirude

Energirude

Energirude Hvad er en energirude? Energiglas i termoruder – også bare kaldet energiruder – ligner de traditionelle termoruder meget, hvad angår opbygningen med glaslag og hulrum. Forskellen er blot, at der på energigasset er en meget tynd metalbelægning på det inderste lag glas af energivinduet. Termoruder isolerer således glimrende, men…

Hvad koster udskiftning af termoruder?

Hvad koster udskiftning af termoruder?

Tjek dine vinduer inden vinteren kommer Vinteren er lige rundt om hjørnet, og det er på tide at tjekke husets tilstand. Er det klart til den kolde årstid? Det er ikke unormalt at der er en del skader og skavanker, som kan være kommet i sommerens løb, der skal udbedres…

Reducér varmeregningen ved nye termoruder

Reducér varmeregningen ved nye termoruder

Kender du til dét med næsten altid at føle, at man er et skridt bagefter med økonomien? Eller mangler du måske bare lige det ekstra nøk til dit overskudsbeløb hver måned, der gør, at du endelig kan suse afsted på drømmerejsen til Japan? Uanset om du kan nikke genkendende til…

Få et tilbud i dag

Ønsker du udskiftning af termoruder til energiruder så er vi ved Det Klare Udsyn altid klar til at hjælpe. Du er altid velkommen til at kontakt os os for et uforpligtende tilbud og vi anbefaler gerne en specifik type energirude, hvis du er i tvivl om hvilken type energivinduer, som egner sig bedst til dit projekt.

Uanset hvilken opgave der har med glas at gøre kan vi hjælpe dig.

Kontakt os for mere information og vi kommer hurtigt tilbage med et tilbud.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer