2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Glarmester opgaver

Er ruden røget? Bare rolig – Det Klare Udsyn er på sagen!

Uanset hvilken glarmester-opgave du stiller os, så klarer vi den i en ruf – professionelt og i høj kvalitet. Det gælder både, hvis du skal have skiftet en knust rude, udskiftet alle dine ruder til energiruder, have sikringsglas i butiksruderne, gerne vil have lyddæmpende vinduer eller noget helt andet, der er relateret til glas.

 

Hvem er Det Klare Udsyn?

Det Klare Udsyn er din lokale glarmester, der klarer alle de glarmester opgaver, du måtte have brug for. Vi har eksisteret siden 1997, men vores erfaring rækker længere tilbage endnu, så du får lang erfaring og seriøs knowhow med i købet, når du bruger os som din glarmester. Ønsker du, ud over de mere krævende glarmesteropgaver, at få pudset dine vinduer, så de skinner om kap med solen, klarer vi også den for dig. Vi er nemlig også professionelle vinduespudsere, og vi lover, at der ikke bliver skyggen af striber, når vi er færdige.

 

Valg af glarmester – en tillidssag

Håndværk er en tillidssag, og det gælder også, når der skal udføres glarmester-opgaver. Hos Det Klare Udsyn er du i trygge hænder, og vi udfører alle opgaver efter dine ønsker. Vi samler nemlig på tilfredse kunder, og dem har vi mange af. Faktisk har vi udelukkende glade kunder, og det vælger vi at tolke som, at vores kunder sætter pris på et stykke godt udført arbejde af professionelle håndværkere.

 

Giv lyd, hvis du har behov for at få løst en glarmester-opgave

Det Klare Udsyn løser glarmesteropgaver for både private og virksomheder, og vi beskæftiger os med alt inden for området, lige fra nye ruder af en hvilken som helst slags, til altanafskærmning, bruserdøre, mv. Vi giver også gerne en hjælpende hånd, hvis du står over for en glasrelateret forsikringsskade – det er bare at give lyd på mail eller telefon; så giver vi dig et tilbud, du ikke kan sige nej til. Ganske uforpligtende, naturligvis.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular