Forsikringsskade

Forsikringsskader på termoruder

Når man har vinduer, der er lavet af glas – og det er de jo ofte, sådan nogle – er der den risiko, at de går i stykker af og til. At de går i stykker, kan skyldes mange ting; måske er der røget en vildfaren bold ind i ruden, eller de er gået i stykker i forbindelse med et kraftigt blæsevejr. Eller, den lidt mere dystre version, et indbrud.

Det kan også være, vinduerne simpelthen er blevet så gamle, at vinduesrammen er blevet angrebet af svamp og/eller råd og derfor ikke længere kan holde på ruden. Og er der tale om termoruder, så kan de godt gå i stykker uden at være knust – de kan nemlig punktere.

IMG 1659
IMG 1660
Forsikringsskade

Lad Det Klare Udsyn stå for udskiftningen af dine ruder

Uanset om din termorude er knust eller punkteret, er det frustrerende at stå med en eller flere ruder, der ikke kan bruges. Heldigvis dækker forsikringen i rigtig mange tilfælde glasskade. Det vil altså sige, at det kan være, dit forsikringsselskab vil betale, hvis der går en termorude i stykker hos dig. Med mindre den altså er punkteret, for det kan man endnu ikke forsikre sig fra.

Får du en forsikringsskade på dine termoruder, er det første, du skal gøre, at ringe til os. Vi sørger herefter for at anmelde skaden til dit forsikringsselskab – og så udbedrer vi den naturligvis også. Så kontakt os trygt, hvis du har en forsikringsskade, der er glasrelateret.

Vi udbedrer naturligvis også øvrige forsikringsskader relateret til glarmesterfaget, det være sig bruserdøre, altanafskærmninger, energiruder, sikringsglas og meget meget mere.

Har du en skade vi skal udbedre?

Du går aldrig galt i byen, hvis du bruger Det klare Udsyn til at klare dine glas relaterede behov og ordne dine forsikrings-glasskader for dig. Så kontakt os allerede i dag på mail eller telefon. Det kommer du helt sikkert ikke til at fortryde!

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer