Kitning af vinduer

?brizy media=wp bcac61b9f6d261d43d3fabe5c88eebed
?brizy media=wp 39463e31244ba1e350f96bbc7581c111

Kitning af gamle vinduer

Vi udfører alle slags reparationsruder.

Først skrabes alt det gamle kit af der ikke kan binde i falsen.

Falsen smørens med Shell lak, så kitten binder bedre i falsen.

Kitten lægges på hvorefter der kan afsluttes med at male ovenpå.

Kit af kridt og linolie er et elastisk materiale som kan tåle de små bevægelser i træet, som følger af kulde- og varmepåvirkninger. Linoliekit er en genial løsning til ældre vinduer, hvor glasset er kittet fast.

Problemer med løs kit skyldes ofte, at glasfalsene i de gamle rammer trækker linolien ud af kitten, så de tørre og kitten falder af.

Hvis det er nødvendigt at tage de gamle ruder ud skal det gøres meget nænsomt, så de ikke knækker. Når kitten er fjernet med et stemmejern skal man meget forsigtigt og omhyggeligt trække alle glasstifterne ud, hvorefter ruden kan lirkes ud. Skal ruderne skiftes skal ruderne skal være 2-3 mm mindre end det stramme mål for ikke at knække ruderne.

Glasfalsene skal altid grundes, før der kittes om, da træet ellers vil opsuge olien i kittet, som derved hurtigt udtørrer og løsner sig igen. Ruderne fasttrykkes i falsene i kit hvorefter de stiftes med stifttråd for at fastgøre ruden, hvorefter der kittes udvendig. Kitning udføres med linoliekit.

Hvad kan vi gøre for dig?

Udfyld vores kontaktformular, og fortæl os hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Hvem vil du snakke med?GlarmesterGlassalg til private
!function(){function t(t){this.element=t,this.animationId,this.start=null,this.init()}if(!window.requestAnimationFrame){var i=null;window.requestAnimationFrame=function(t,n){var e=(new Date).getTime();i||(i=e);var a=Math.max(0,16-(e-i)),o=window.setTimeout(function(){t(e+a)},a);return i=e+a,o}}t.prototype.init=function(){var t=this;this.animationId=window.requestAnimationFrame(t.triggerAnimation.bind(t))},t.prototype.reset=function(){var t=this;window.cancelAnimationFrame(t.animationId)},t.prototype.triggerAnimation=function(t){var i=this;this.start||(this.start=t);var n=t-this.start;504>n||(this.start=this.start+504),this.element.setAttribute(“transform”,”rotate(“+Math.min(n/1.4,360)+” 12 12)”);if(document.documentElement.contains(this.element))window.requestAnimationFrame(i.triggerAnimation.bind(i))};var n=document.getElementsByClassName(“nc-loop_circle-02-24”),e=[];if(n)for(var a=0;n.length>a;a++)!function(i){e.push(new t(n))}(a);document.addEventListener(“visibilitychange”,function(){“hidden”==document.visibilityState?e.forEach(function(t){t.reset()}):e.forEach(function(t){t.init()})})}();

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os via telefon eller vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig

Skriv til os her

Kontakt Det Klare Udsyn

Udfyld formularen, så behandler vi din forespørgsel hurtigst muligt!


Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer