2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Glas med Garanti

Glas med Garanti er Glarmesterlaugets garantiordning. Den sikrer dig som kunde/forbruger mod glasarbejde, der er fejl- og mangelbehæftet, hvis du gør brug af en glarmester, som er medlem af lauget. Der er en lang række danske glarmestre, som er medlem af lauget, men der findes også mange, som ikke er. Og det betyder ikke, at du ikke kan få god service eller en fornuftig garantiordning hos dem.

 

Det Klare Udsyn – Glas med Garanti

Det Klare Udsyn er en professionel glarmester, som udfører alle opgaver, der har noget med glas at gøre i og omkring København. Vi har mere end 20 års erfaring – vores forretning blev etableret i 1997, men vores erfaring strækker sig endnu længere tilbage, så vi ved, hvad vi laver, og vi udfører altid en opgave til punkt og prikke. Og vores kunders feedback taler for sig selv – de har kun gode ting at sige.

Det Klare Udsyn er ikke medlem af Glarmesterlaugets garantiordning, men det betyder ikke, at du ikke kan anfægte det arbejde, du får udført af os. Hvis der vel og mærke er noget i vejen med det. Glas med Garanti sikrer dig blot, at du kan gå gennem Glarmesterlauget med din klage, såfremt arbejdet er udført af et af deres medlemmer. Er det ikke tilfældet, kan du i stedet gå direkte til din glarmester, og så kan I se, om I kan finde frem til en løsning i mindelighed.

 

Gode råd til aftale med glarmester

Når du indgår en aftale med en glarmester – uanset om det er Det Klare Udsyn eller en glarmester, der er medlem af lauget og derfor hører under Glas med Garanti – er det altid en god idé at gøre følgende.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular