Forsikringsskade

Forsikringsskader butiksruder

En forsikringsskade kan være besværligt og tung at danse med, men Det Klare Udsyn sørger for, at den bliver nem at få igennem. Vi samarbejder med alle danske forsikringsselskaber, og uanset om skaden er selvforskyldt eller opstået forsætligt, kan vi hjælpe. Vi tager os af et væld af forskellige typer forsikringsskader, der omhandler glas, herunder forsikringsskader på butiksruder.

En butiksrude går som regel, dog ikke altid, i stykker som følge af et indbrud eller et indbrudsforsøg. Det er frustrerende at skulle kæmpe med langsommelige forsikringsprocesser oven i utrygheden ved et indbruds (forsøg), så lad os om at klare forsikringsskaden, og koncentrér dig om at finde dig til rette med det, der er sket.

99111170 EndOfYearR 244117b 1
child holds a stone to throw it against a glass an 2022 05 23 23 12 35 utc
Forsikringsskade

Vil du have mere holdbare butiksruder?

Det er desværre ikke alle, der kan kende forskel på dit og mit, og butikker med enten en central eller meget afsides beliggenhed – eller butikker med attraktive varer – kan være udsatte. Vi anbefaler derfor ruder af sikringsglas, der er fremstillet af hærdet glas, lamineret glas eller begge dele: hærdet og lamineret glas.

Sikringsglas, hvad enten det er den ene eller den anden slags, er meget holdbart, og så har ruderne den store fordel, at de ikke splintrer som almindeligt vinduesglas. Det vil sige, at du dels slipper for personskade, dels for glasskår, der er spredt over hele butikken. Desuden gør sikringsruder det sværere at være tyv.

Har du en forsikringsskade vi skal udbedre?

Har du haft indbrud i din butik med smadrede ruder til følge, og ønsker du at få klaret forsikringsskaden på en måde, så du efterfølgende får sikringsglas i dine butiksvinduer, så klarer vi gerne det hos Det Klare Udsyn.

Kontakt os allerede i dag på telefon eller mail – vi rykker hurtigt ud til alle former for forsikringsskader og udbedrer skaden hurtigt og professionelt. Du kan også læse mere om os på Detklareudsyn.dk

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer