shutterstock 1578175780 1Det kan være svært at fastsætte, hvornår det er tid til at få skiftet ruder derhjemme. Måske er det også et spørgsmåls som er aktuelt for dig for tiden – det er sansynligvis derfor at du er havnet hér på siden. Heldigvis er du kommet til de rette! Vi er nemlig eksperter i termoruder – netop som det også fremgår af vores firmas navn 🙂 I dette indlæg giver vi en række gode tips til dig, der går med overvejelser om at udskifte dine termoruder med nye.

Regel nummer 1:

Se på tingen. Tag et kig på dine vinduer og vurder selv, med din sunde fornuft, om de trænger til en udskiftning eller ej. Prøv at spørge dig selv: Ser det ud som det skal? Altså kig efter om der er tegn på utætheder, ridser eller andre synlige skader eller skavanker. Det næste skridt er at føle efter med hånden. Kan du mærke tegn på utætheder når du holder hånden op til vinduet? Føl godt efter. Hvis der ikke er forskel i temperatur, er det et godt tegn. Hvis der er, er det måske værd at gå videre til regel nummer to neden for. Husk også at tænke efter om din varmeregning er som den plejer. Hvis ikke (hvis din udgift til varme er steget) er det måske tegn på at ruderne er slidte eller beskadede.

Regel nummer 2:

Konfrontér en ekspert. Når du har lavet din egen vurdering er det OK at gå videre til at tage kontakt til en ekspert, som kan hjælpe dig med sin special ekspertise. Ring eller skriv eksempelvis til os og lad os tale om hvad du eventuelt har brug for. Så kommer vi med et
uforpligtende tilbud. Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer