Termoruder efter mål

Termoruder efter mål

Termoruder efter mål


Termoruder på mål

Det er ikke alle, der bor i hjem eller arbejder på kontorer, hvor vinduerne har standardmål. Det ved vi hos Det Klare Udsyn, og det har vi naturligvis taget højde for i vores forretning. Derfor kan du få termoruder efter mål hos os, så selv den skæveste vinkel eller det største (eller mindste, for den sags skyld) mål ikke er en forhindring.

Vi er altid klar til at levere termoglas på mål til din specifikke opgave og vi er naturligvis med i hele processen, så du er sikret korrekt opmåling af dine nye termoruder efter mål.


Sådan bestiller du

termoruder på mål

For at bestille termoruder på mål – eller termoruder i det hele taget – hos Det Klare Udsyn, skal du kontakte os på mail eller telefon, og så tager vi den derfra. Hvis du selv har målene, kan vi klare det på den måde, eller vi kan komme ud til dig og måle op, så du er helt sikker på, at målene er rigtige. Så slipper alle parter for besværet med termoruder på mål, der er skåret for småt eller for stort. Vi tilpasser også gerne termoruder med energiruder og/eller termoruder med sikringsglas – eller ruder med enkeltlags glas, hvis det er det, du ønsker.


Vi kan også klare ældre huse

Termoruder på mål er særlig relevant for dig, der bor i et hus med skæve vinkler – ofte er det huse af ældre dato med finurlige detaljer. Det kan også være nødvendigt med termoruder efter mål, hvis huset har sat sig, eller du har en rund åbning eller andet med et specielt format, du mangler en rude til. Vi har gennem mange år hjulpet boligejere med special lavede termoruder på mål til deres hjem. Uanset hvilke mål dine vinduer har, om de er skæve eller lige, så kan vi hjælpe. Vi har mange opgaver i byer som Gentofte, Hellerup, Lyngby og Værløse, men hjælper gerne med termoglas på mål på hele Sjælland.

Hvad kan vi gøre for dig?

Udfyld vores kontaktformular, og fortæl os hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Få et gratis tilbud

Kontakt Det Klare Udsyn

Udfyld formularen, så behandler vi din forespørgsel hurtigst muligt!


Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os via telefon eller vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig

Skriv til os her

Kontakt Det Klare Udsyn

Udfyld formularen, så behandler vi din forespørgsel hurtigst muligt!


Andre artikler

Støjdæmpende ruder

Støjdæmpende ruder Støjdæmpende ruder kan være en god løsning for dig, som døjer med støjgener fra det omkringliggende miljø, eller som måske bare har en ekstra følsom høresans. Læs med her og se hvad vores team har at fortælle om støjdæmpende ruder og deres effekt. Støjdæmpende ruder som middel for…

Solafskærmende termoruder

Solafskærmende termoruder Er du heldig at være indehaver af en bolig med sydvendte vinduer? Eller bor du højt i en bygning, hvor de fleste ruder er vendt mod syd-vest eller syd-øst? Da kender du nok til følelsen af at have en form for had-kærlighedsforhold til solen. I vinterhalvåret er du…

Skift til energiruder

Skift til energiruder Har du også undret dig over, hvad energiruder egentlig ér? Så er du kommet til de rette! Vi har her på siden samlet en selektion af de vigtigste facts angående termoruder. Læs med herunder og bliv klogere! Energiruder er den mest udbredte type rude i dag. Ruden…

Få et tilbud i dag

Ønsker du udskiftning af termoruder til energiruder så er vi ved Det Klare Udsyn altid klar til at hjælpe. Du er altid velkommen til at kontakt os os for et uforpligtende tilbud og vi anbefaler gerne en specifik type energirude, hvis du er i tvivl om hvilken type energivinduer, som egner sig bedst til dit projekt.

Uanset hvilken opgave der har med glas at gøre kan vi hjælpe dig.

Kontakt os for mere information og vi kommer hurtigt tilbage med et tilbud.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer