2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Termoruder efter mål

Termoruder på mål.

Det er ikke alle, der bor i hjem eller arbejder på kontorer, hvor vinduerne har standardmål. Det ved vi hos Det Klare Udsyn, og det har vi naturligvis taget højde for i vores forretning. Derfor kan du få termoruder efter mål hos os, så selv den skæveste vinkel eller det største (eller mindste, for den sags skyld) mål ikke er en forhindring.

Vi er altid klar til at levere termoglas på mål til din specifikke opgave og vi er naturligvis med i hele processen, så du er sikret korrekt opmåling af dine nye termoruder efter mål.

Termoruder efter mål

Sådan bestiller du termoruder på mål

For at bestille termoruder på mål – eller termoruder i det hele taget – hos Det Klare Udsyn, skal du kontakte os på mail eller telefon, og så tager vi den derfra. Hvis du selv har målene, kan vi klare det på den måde, eller vi kan komme ud til dig og måle op, så du er helt sikker på, at målene er rigtige. Så slipper alle parter for besværet med termoruder på mål, der er skåret for småt eller for stort. Vi tilpasser også gerne termoruder med energiruder og/eller termoruder med sikringsglas – eller ruder med enkeltlags glas, hvis det er det, du ønsker.

Vi kan også klare ældre huse

Termoruder på mål er særlig relevant for dig, der bor i et hus med skæve vinkler – ofte er det huse af ældre dato med finurlige detaljer. Det kan også være nødvendigt med termoruder efter mål, hvis huset har sat sig, eller du har en rund åbning eller andet med et specielt format, du mangler en rude til. Vi har gennem mange år hjulpet boligejere med special lavede termoruder på mål til deres hjem. Uanset hvilke mål dine vinduer har, om de er skæve eller lige, så kan vi hjælpe. Vi har mange opgaver i byer som Gentofte, Hellerup, Lyngby og Værløse, men hjælper gerne med termoglas på mål på hele Sjælland.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular