2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Forsikringsskader på glas

  • Det Klare Udsyn samarbejder med alle forsikringsselskaber.
  • Vi kontakter forsikringselskabet.
  • Du skal oplyse os dit forsikringsselskab samt police.
  • Vi udfylder skadeanmeldelsen.
  • Vi opmåler glasskaden med henblik på forsikring.
  • Kontakt os med det samme i stedet for dit forsikringsselskab.

Er uheldet ude?

Selv om vinduesruder, butiksruder, altanafskærmninger, bruserdøre, mv. er fremstillet af meget holdbart – og i nogle tilfælde hærdet – glas, er der stadig tale om produkter af glas. Og de har det med at gå i stykker en gang imellem. Det kan skyldes et uheld – en stol, der vælter ind i en bruserdør, en bold gennem terrassedøren, eller lignende – der kan forekomme glasskade som følge af et kraftigt blæsevejr, og endelig kan ruder gå i stykker, hvis du har haft indbrud, eller nogen har forsøgt at komme ind.

Er du forsikret?

Glas er ofte værd at forsikre, da det kan være en skrøbelig størrelse. Men en glasforsikring har du mulighed for at anmelde det som en forsikringsskade, hvis du får en knust rude, hvis bruserdøren går i stykker, eller altanafskærmningen krakelerer. Det er imidlertid værd at bemærke, at der er nogle glasrelaterede ting, det ikke kan lade sig gøre at forsikre sig imod, bl.a. punkterede termoruder. Den slags skal du enten selv tage dig af eller tage direkte med producenten af termoruden, hvis den ikke er så gammel. De fleste termorudeproducenter giver en garanti på mellem 5 og 10 år mod punkteringer. Men en bold gennem en rude eller et indbruds(forsøg), der afstedkommer knust glas – det kan forsikres!

Glarmester med ekspertise i forsikringsskader

Det er naturligvis ikke rart at opleve en splintret rude, uanset hvad årsagen er, og derfor gælder det da også om at få den udbedret så hurtigt som muligt. Ofte vil der være tale om en forsikringssag, så du kan få skaden dækket, og det er her, Det Klare Udsyn kommer ind i billedet. Det Klare Udsyn er din lokale glarmester, og vi er bl.a. eksperter i glasrelaterede forsikringsskader.

Hvem samarbejder vi med?

Vi samarbejder med samtlige danske forsikringsselskaber, og vi arbejder hurtigt og professionelt – på en måde, der gør det så nemt som muligt for dig. Det vil sige, at du som det første kontakter os, når du har fået en forsikringsskade på noget glas. Når vi har besigtiget skaden, sørger vi for at kontakte dit forsikringsselskab og anmelde skaden, og herefter udbedrer vi den. Det går som regel hurtigt og smertefrit, og du slipper for besværet med at ringe frem og tilbage til alle mulige instanser.

Kontakt Det Klare Udsyn ved forsikringsskader allerede i dag

Har du fået en glasrelateret forsikringsskade, som du gerne vil have udbedret hurtigt og professionelt af en kvalitetsbevidst glarmester, er du velkommen til at kontakte Det Klare Udsyn allerede i dag. Vi tager en uforpligtende snak om skaden, og om nødvendigt kommer vi og besigtiger den. Herefter fikser vi skaden for dig, så den knuste rude el. lign. kommer til at se ud som ny! Det Klare Udsyn er professionel glarmester og vinduespudser og har været i branchen i mere end 20 år. Det giver os en bred indsigt i alle former for glasreparationer og sikrer dig som kunde, at vi udfører et professionelt stykke arbejde i høj kvalitet – hver gang! Kontakt os på telefon eller mail, hvis du har behov for en, der ikke blot klarer reparationen af din forsikringsskade i forbindelse med glas, men som tager sig af hele processen.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular