2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Energivinduet

Hvilke typer energirude findes der?

 

Der findes mange forskellige typer energi ruder og dermed findes der helt sikkert også en type som passer til dit behov. Herunder kan du læse mere om de forskellige typer, eksempelvis:

  • Almindelige energi ruder
  • Energiruder med varm kant
  • Energivinduer med flere lag glas
  • Skift energirude i gamle vinduer

Energivinduer sparer dig penge

Det er ikke billigt at skifte alle ruderne i hjemmet eller virksomheden ud, men skifter du til energiruder, er der penge at hente i det lange løb. Typisk er investeringen til nye ruder tjent hjem i løbet af 2-3 år, da du sparer penge på varmeregningen og ejendomsvurderingen stiger. Læg dertil, at du får et meget bedre indeklima af at have energiglas i termoruderne – slut med træk, kondens og evt. skimmel.

Smuk udsigt gennem termoruder udskiftet af glarmester Allerød

Hvad er en energirude?

Energiglas i termoruder – også bare kaldet energiruder – ligner de traditionelle termoruder meget, hvad angår opbygningen med glaslag og hulrum. Forskellen er blot, at der på energigasset er en meget tynd metalbelægning på det inderste lag glas af energivinduet. Termoruder isolerer således glimrende, men har du et hus eller en virksomhed, hvor det kniber med indeklimaet, kan det være en fordel at kigge på energirude.

Hvad betyder metalbelægningen på energiruder?

Det kan lyde underligt, at der er en metalbelægning på energi ruder, men der er mening med galskaben. Energiglas fungerer nemlig sådan, at når sollyset trænger ind gennem termoruden, så sørger før omtalte metalbelægning for, at meget af varmen fra solen reflekteres tilbage i rummet. Det gør rummet varmere og forbedrer i det hele taget indeklimaet – og prisen på din varmeregning.

Skift til energiruder

Energiruder er en termoruder med endnu bedre isoleringsegenskaber, hvilket indebærer, at indeklimaet bliver bedre, at boligen holder bedre på varmen, og at din energiregning dermed bliver mindre. Se vores energiberegner, for at se hvad du kan spare ved at skifte til energi ruder.

Ønsker du udskiftning af termoruder til energiruder så er vi ved Det Klare Udsyn altid klar til at hjælpe. Du er altid velkommen til at kontakt os os for et uforpligtende tilbud og vi anbefaler gerne en specifik type energirude, hvis du er i tvivl om hvilken type energivinduer, som egner sig bedst til dit projekt.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular