Energirude

Hvad er en energirude?

Energiglas i termoruder – også bare kaldet energiruder – ligner de traditionelle termoruder meget, hvad angår opbygningen med glaslag og hulrum. Forskellen er blot, at der på energigasset er en meget tynd metalbelægning på det inderste lag glas af energivinduet. Termoruder isolerer således glimrende, men har du et hus eller en virksomhed, hvor det kniber med indeklimaet, kan det være en fordel at kigge på energirude. Energiglas fungerer nemlig sådan, at når sollyset trænger ind gennem termoruden, så sørger før omtalte metalbelægning for, at meget af varmen fra solen reflekteres tilbage i rummet. Det gør rummet varmere og forbedrer i det hele taget indeklimaet – og prisen på din varmeregning. Energiruder er en termoruder med endnu bedre isoleringsegenskaber, hvilket indebærer, at indeklimaet bliver bedre, at boligen holder bedre på varmen, og at din energiregning dermed bliver mindre. Se vores energiberegner, for at se hvad du kan spare ved at skifte til energi ruder.

Energivinduer sparer dig penge

Det er ikke billigt at skifte alle ruderne i hjemmet eller virksomheden ud, men skifter du til energiruder, er der penge at hente i det lange løb. Typisk er investeringen til nye ruder tjent hjem i løbet af 2-3 år, da du sparer penge på varmeregningen og ejendomsvurderingen stiger. Læg dertil, at du får et meget bedre indeklima af at have energiglas i termoruderne – slut med træk, kondens og evt. skimmel.


Termoruder med lavenergi

Der findes mange forskellige typer energi ruder og dermed findes der helt sikkert også en type som passer til dit behov.

Almindelige energi ruder

Energivinduer med flere lag glas

Energiruder med varm kant

Energiruder med sikringsglas


Skift til energiruder

Ønsker du udskiftning af termoruder til energiruder så er vi ved Det Klare Udsyn altid klar til at hjælpe. Du er altid velkommen til at kontakt os os for et uforpligtende tilbud og vi anbefaler gerne en specifik type energirude, hvis du er i tvivl om hvilken type energivinduer, som egner sig bedst til dit projekt.

Hvad kan vi gøre for dig?

Udfyld vores kontaktformular, og fortæl os hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Få et gratis tilbud

Kontakt Det Klare Udsyn

Udfyld formularen, så behandler vi din forespørgsel hurtigst muligt!


Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os via telefon eller vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig

Skriv til os her

Kontakt Det Klare Udsyn

Udfyld formularen, så behandler vi din forespørgsel hurtigst muligt!