2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Termoruder med solafskærmning

SOLAFSKÆRMENDE TERMORUDER

Det er ikke sjovt at bo i et hus eller arbejde på et kontor, hvor vinden piber ind gennem vinduerne, og hvor det er bidende koldt. Men det er heller ikke just nogen fornøjelse at bo eller arbejde et sted, hvor det modsatte er tilfældet: at isoleringen er så god, at det bliver alt alt for varmt, når solen står på. Men der er heldigvis hjælp at hente, og den hedder solafskærmende termoruder.

FORDELE VED SOLAFSKÆRMENDE GLAS

  • Undgå overophedning ved at regulere varmepåvirkningen
  • Minimere behovet for ventilation og køling (spar på omkostningerne)
  • Forbedret indeklima
  • Når du ønsker lys, men ikke den ekstra varme

HVAD ER SOLAFSKÆRMENDE TERMORUDER?

Om sommeren, når solen for alvor bager, kan det blive endog rigtig varmt i udestuen, karnappen, under ovenlysvinduerne eller andre steder, hvor der er mange vinduer. Men med solafskærmende termoruder kan du holde op til 85 pct. af solens varme og energi ude. Det fungerer på den måde, at de solafskærmende ruder reflekterer og nærmest absorberer varmen, takket være det yderste lag glas, der enten er gennemfarvet eller belagt med tynde lag metal, og resultatet er, at temperaturen indenfor holdes på et behageligt niveau. De solafskærmende ruder gør generelt indeklimaet nemmere at styre året rundt, og du slipper for at have aircondition eller andre kølende foranstaltninger kørende hele sommeren.

LIGNER SOLAFSKÆRMENDE TERMORUDER ALMINDELIGE VINDUESRUDER?

Fordi solafskærmende ruder i mange tilfælde som nævnt har gennemfarvet glas eller glas, der er belagt med et eller flere lag tyndt metal, vil de i reglen være mørkere at se på end almindelige vinduesruder. I flere glastyper er reflektionen af lys imidlertid helt som i traditionelle vinduesruder, hvilket vil sige, at der slipper rigtig meget lys igennem. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt et rum med solafskærmende ruder bliver meget mørkt.

DET KLARE UDSYN HJÆLPER MED AT SKIFTE TIL SOLAFSKÆRMENDE TERMORUDER

Hos Det Klare Udsyn kan vi hjælpe dig med at skifte til alle typer termoruder – også de solafskærmende af slagsen. Du skal blot kontakte os på telefon eller via vores hjemmeside, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på opgaven.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular