2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Termoruder med lydisolering

Dæmp støjen

Bor du ud til en trafikeret vej, har du en jernbane i baghaven, eller bor du lige tæt nok på byens – eller festens – centrum, så kan lydisolerende termoruder være noget for dig. Lydruderne er også ideelle for dig, der generelt har brug for ro, når du er indendørs med vinduerne lukket, uanset om du bor i midten af byen eller med udsigt til marker og enge og entusiastiske fugle, der kvidrer.

Hos Det Klare Udsyn kan vi skifte dine almindelige termosruder for dig og erstatte dem med lydisolerende termoruder. Ruderne kan dæmpe lyden lidt eller meget – alt efter tykkelsen på glasset kan. Det vil sige, at hvis du bor tæt på en lufthavn (flytrafik siges at blive opfattet som mest støjende/generende), skal støjen dæmpes så meget som muligt, mens det ikke er nødvendigt at dæmpe støjen helt så meget, hvis du ’bare’ er generet af almindelig gadestøj.

Kraftig lydisolering med flere lag glas

Det er altså tykkelsen på glasset, der har noget at sige i forhold til dæmpningen af lyden, men antallet af glaslag og afstanden mellem dem er også en vigtig faktor. For optimal lydisolering (helt op til 50 dB!) er det en god idé at vælge trelags termoruder med forskellige tykkelser glas, der er placeret med forskellig afstand. Er det ene lag glas lamineret, er det helt ideelt.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular