2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

GLARMESTER SØBORG

Gennemsigtighed frem for alt

Undskyld ordspillet, men der ligger en sandhed gemt. Vi har nemlig igennem en længere årrække opdaget at den bedste reklame vi kan få, er gennem de anbefalinger vi får fra tilfredse kunder, og dem samler Det Klare Udsyn.dk flittigt på. Vi er meget opmærksomme på at håndværk er en tillidssag, og sørger for at både vores rådgivning, håndværk og priser er noget både vi og vores kunder kan være tilfredse med. Det synes vi er mest rimeligt for alle. Vores erfaring er at vi gennem tydelig kommunikation bedst kan hjælpe vores kunder til at opnå det resultat de søger, og derfor har vi, ud over styr på håndværket, også dygtiggjort os inden for rådgivning om både håndværkerfradrag og forsikringsskader.

Erfaring giver sikkerhed

Jo mere man øver sig, desto bedre bliver man. Vi har løst stort set alle slags opgaver en glarmester kan komme ud for, både lokalt i Søborg og mange andre steder. Derfor er vi sikre når vi siger at vi kan hjælpe – både med lydisolerende og almindelige termoruder, energiruder, sikringsglas, butiksvinduer, afskærmning af altan, glasdøre, brusekabineglas, spejle, enkeltglas og sågar vinduespudsning. Det er trods alt en skam, hvis et flot vinduesparti kun der delvis gennemsigtigt, og så ved vi at en dygtig vinduespudser er værd at holde fast i.

Kontakt os

Uanset om du ringer som privatperson eller virksomhed, klarer vi alle opgaver til samme, professionelle standard – både de store og de små. Vi står altid til rådighed via telefon eller mail, og sørger for at du, hele vejen igennem processen, føler dig i trygge hænder. Håndværk er en tillidssag, og derfor sørger vi både for rådgivning, sparring, og det rent praktiske, på en serviceminded og forståelig måde. Der skal ikke være noget hokuspokus i at få lavet et ordentligt stykke arbejde, så kontakt os endelig, så finder vi sammen den bedste løsning.

Glarmester Søborg

Detklareudsyn.dk laver alt hvad der har med glas. Lydisolerende og almindelige termoruder, energiruder, sikringsglas, butiksvinduer, afskærmning af altan, glasdøre, brusekabineglas, spejle, enkeltglas

Brusekabiner specielt til dit badeværelse med glarmester Søborg

Detklareudsyn.dk er specialist i brusekabiner. En brusekabine laves altid i hærdet glas enten som klart glas, frostet glas. Har mulighed for nano behandling hvis det ønskes m.m

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular