Glarmester Søborg

Vi dækker hele Storkøbenhavn med alt glasarbejde og vi har over 35 års erfaring som glarmester. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Søborg

Din glarmester i Søborg

Jo mere man øver sig, desto bedre bliver man. Vi har løst stort set alle slags opgaver en glarmester kan komme ud for, både lokalt i Søborg og mange andre steder.

Derfor er vi sikre når vi siger at vi kan hjælpe – både med lydisolerende og almindelige termoruder, energiruder, sikringsglas, butiksvinduer, afskærmning af altan, glasdøre, brusekabineglas, spejle, og enkeltglas.

 

E F7vmYA scaled
Få et uforpligtende tilbud

Glas med garanti

Det Klare Udsyn er en professionel glarmester, som udfører alle opgaver, der har noget med glas at gøre i og omkring København. Vi har mere end 35 års erfaring – vores forretning blev etableret i 1997, men vores erfaring strækker sig endnu længere tilbage, så vi ved, hvad vi laver, og vi udfører altid en opgave til punkt og prikke.

Søborg

Gennemsigtighed frem for alt

Undskyld ordspillet, men der ligger en sandhed gemt. Vi har nemlig igennem en længere årrække opdaget at den bedste reklame vi kan få, er gennem de anbefalinger vi får fra tilfredse kunder, og dem samler Det Klare Udsyn.dk flittigt på.

Vi er meget opmærksomme på at håndværk er en tillidssag, og sørger for at både vores rådgivning, håndværk og priser er noget både vi og vores kunder kan være tilfredse med. Det synes vi er mest rimeligt for alle.

Vores erfaring er at vi gennem tydelig kommunikation bedst kan hjælpe vores kunder til at opnå det resultat de søger, og derfor har vi, ud over styr på håndværket, også dygtiggjort os inden for rådgivning om både håndværkerfradrag og forsikringsskader.

New Yorker vaeg scaled
Solidt håndværk uanset opgavens størrelse!

Hos Det Klare Udsyn går vi ikke på kompromis med god service og et godt håndværk

Vi sætter en ære i at aflevere et solidt stykke håndværk, uanset opgavens størrelse. Vi har mange tilfredse kunder, der vælger os igen og igen. Vi laver glarmester arbejde i hele Storkøbenhavn – hos alle slags kunder. Det er vigtig for os at give vores kunder en god pris. Derfor tilbyder vi alle vores kunder et uforpligtende tilbud med gode priser, før vi starter på en opgave. Kontakt os allerede i dag og giv os en beskrivelse af din opgave, så sender vi dig et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Uanset om du ringer som privatperson eller virksomhed, klarer vi alle opgaver til samme, professionelle standard – både de store og de små.

Vi står altid til rådighed via telefon eller mail, og sørger for at du, hele vejen igennem processen, føler dig i trygge hænder. Håndværk er en tillidssag, og derfor sørger vi både for rådgivning, sparring, og det rent praktiske, på en serviceminded og forståelig måde. Der skal ikke være noget hokuspokus i at få lavet et ordentligt stykke arbejde, så kontakt os endelig, så finder vi sammen den bedste løsning.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer