Glarmester Nærum

Vi dækker hele Storkøbenhavn med alt glasarbejde og vi har over 35 års erfaring som glarmester. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Nærum

Din glarmester i Nærum

detklareudsyn.dk har fungeret som lokal glarmester i Nærum siden 1997, men faktisk har vi erfaring fra helt tilbage til 1982. Det vil altså sige, at vi har mere end 30 års erfaring i pudsning og udskiftning af vinduer.

Vores håndværkere arbejder professionelt og hurtigt og leverer udelukkende arbejde af højeste kvalitet. Og resultaterne taler for sig selv – vi har nemlig kun tilfredse kunder. Både private og virksomheder, og både små og store opgaver. Faktisk er ingen opgave for lille – lige som ingen opgave er for stor.

E F7vmYA scaled
Få et uforpligtende tilbud

Glas med garanti

Det Klare Udsyn er en professionel glarmester, som udfører alle opgaver, der har noget med glas at gøre i og omkring København. Vi har mere end 35 års erfaring – vores forretning blev etableret i 1997, men vores erfaring strækker sig endnu længere tilbage, så vi ved, hvad vi laver, og vi udfører altid en opgave til punkt og prikke.

Nærum

Nye vinduer til priser, der er til at betale.

Er det på tide at få skiftet vinduerne ud? Eller få pudset de gamle? Uanset typen af opgave – hvis den har med vinduer eller andre glas-produkter at gøre, klarer vi den for dig!

Vi er din lokale glarmester og vinduespudser i og omkring Nærum, og vi kan hjælpe med alt lige fra at etablere en ny brusekabine til altanafskærmning, nye vinduer eller noget helt andet.

New Yorker vaeg scaled
rdgboZag scaled
Nærum

Rådgivning ved glasrelaterede forsikringssager.

Som professionelle glarmestre på og omkring Nærum har vi også lang erfaring inden for rådgivning og vejledning i faget.

Har du brug for et sæt ekstra, kvalificerede øjne på dit eksisterende – eller kommende – byggeprojekt, hjælper vi dig gerne, og vi kan også hjælpe, hvis du har en glasrelateret forsikringssag.

Solidt håndværk uanset opgavens størrelse!

Hos Det Klare Udsyn går vi ikke på kompromis med god service og et godt håndværk

Vi sætter en ære i at aflevere et solidt stykke håndværk, uanset opgavens størrelse. Vi har mange tilfredse kunder, der vælger os igen og igen. Vi laver glarmester arbejde i hele Storkøbenhavn – hos alle slags kunder. Det er vigtig for os at give vores kunder en god pris. Derfor tilbyder vi alle vores kunder et uforpligtende tilbud med gode priser, før vi starter på en opgave. Kontakt os allerede i dag og giv os en beskrivelse af din opgave, så sender vi dig et uforpligtende tilbud.

Din glarmester i Nærum

Altanafskærmning, ny brusekabine, sikringsglas, termo- og/eller energiruder – hvis noget af det lyder som noget, du skal bruge, kan detklareudsyn.dk hjælpe dig. Kontakt os på mail eller telefon, så finder vi sammen ud af, hvilken løsning, der passer allerbedst til netop dig og dine behov.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer