Glarmester Klampenborg

Vi dækker hele Storkøbenhavn med alt glasarbejde og vi har over 35 års erfaring som glarmester. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Klampenborg

Din glarmester i Klampenborg

detklareudsyn.dk er din professionelle glarmester og vinduespudser i Klampenborg og omegn. Vi klarer alt, der har med glas og ruder at gøre, og det har vi gjort siden 1997.

Eller faktisk siden 1982 – det er blot detklareudsyn.dk, der ’kun’ har eksisteret siden slut-halvfemserne. Vi har altså lang erfaring og har god føling med det, vi laver. Det kan mærkes på de resultater, vi leverer – både fordi vi arbejder hurtigt og præcist, og fordi vores arbejdet er af højeste kvalitet.

Vi arbejder både sammen med private og virksomheder, og vi tager os af opgaver i alle størrelsesordener. Både de helt små og de meget store.

E F7vmYA scaled
Få et uforpligtende tilbud

Glas med garanti

Det Klare Udsyn er en professionel glarmester, som udfører alle opgaver, der har noget med glas at gøre i og omkring København. Vi har mere end 35 års erfaring – vores forretning blev etableret i 1997, men vores erfaring strækker sig endnu længere tilbage, så vi ved, hvad vi laver, og vi udfører altid en opgave til punkt og prikke.

Klampenborg

Rådgivning ved forsikringgskader,

Er du i gang med et byggeprojekt, eller skal du snart i gang med et, tilbyder vi, ud over hjælp til vinduerne, også råd og vejledning. Det kan være rart at tale med fagfolk om typen af ruder, der skal bruges i et nyt byggeri, kvaliteten af altan- og bruseafskærmning og meget andet glasrelateret. Har du en forsikringsskade på en rude eller lignende, kan vi også hjælpe.
New Yorker vaeg scaled
Solidt håndværk uanset opgavens størrelse!

Hos Det Klare Udsyn går vi ikke på kompromis med god service og et godt håndværk

Vi sætter en ære i at aflevere et solidt stykke håndværk, uanset opgavens størrelse. Vi har mange tilfredse kunder, der vælger os igen og igen. Vi laver glarmester arbejde i hele Storkøbenhavn – hos alle slags kunder. Det er vigtig for os at give vores kunder en god pris. Derfor tilbyder vi alle vores kunder et uforpligtende tilbud med gode priser, før vi starter på en opgave. Kontakt os allerede i dag og giv os en beskrivelse af din opgave, så sender vi dig et uforpligtende tilbud.

Brug for en glarmester i Klampenborg

Ved behov for en glarmester og/eller vinduespudser i Klampenborg eller omegn, træder vi gerne til. Kontakt detklareudsyn.dk på mail eller telefon – så giver vi dig et tilbud, det er mere end almindeligt svært at sige nej til.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer