2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

GLARMESTER KLAMPENBORG

FÅ KLART UDSYN MED NYE, RENE RUDER.

Er der røget en bold gennem ruden, er altanafskærmningen krakeleret, er varmeregningen så høj, at det er blevet tid til at skifte til energiruder, eller har du øvrige glas- og ruderelaterede behov, så er det bare om at kontakte DetKlareUdsyn.dk.

HVEM ER VI?

DetKlareUdsyn.dk er din professionelle glarmester og vinduespudser i Klampenborg og omegn. Vi klarer alt, der har med glas og ruder at gøre, og det har vi gjort siden 1997. Eller faktisk siden 1982 – det er blot DetKlareUdsyn.dk, der ’kun’ har eksisteret siden slut-halvfemserne. Vi har altså lang erfaring og har god føling med det, vi laver. Det kan mærkes på de resultater, vi leverer – både fordi vi arbejder hurtigt og præcist, og fordi vores arbejdet er af højeste kvalitet. Vi arbejder både sammen med private og virksomheder, og vi tager os af opgaver i alle størrelsesordener. Både de helt små og de meget store.

RÅDGIVNING VED FORSIKRINGSSKADER, BYGGEPROJEKTER, MV.

Er du i gang med et byggeprojekt, eller skal du snart i gang med et, tilbyder vi, ud over hjælp til vinduerne, også råd og vejledning. Det kan være rart at tale med fagfolk om typen af ruder, der skal bruges i et nyt byggeri, kvaliteten af altan- og bruseafskærmning og meget andet glasrelateret. Har du en forsikringsskade på en rude eller lignende, kan vi også hjælpe.

BESKIDTE RUDER?

Der er ikke noget som et rask regnvejr og trafikfilm, der kan få vinduerne til at blive grå og triste at se ud af. Her er det imidlertid ikke nødvendigt at skifte hele ruden – en vinduespudsning kan gøre det. Hos DetKlareUdsyn.dk er vi også erfarne vinduespudsere, så hvis du vil have en garanteret stribefri vinduespudsning, er det bare at sige til. Vi pudser vinduer både hos private og hos virksomheder – og med vores professionelle udstyr kan vi komme til på selv de mere ufremkommelige steder.

BRUG FOR EN GLARMESTER I KLAMPENBORG?

Ved behov for en glarmester og/eller vinduespudser i Klampenborg eller omegn, træder vi gerne til. Kontakt DetKlareUdsyn.dk på mail eller telefon – så giver vi dig et tilbud, det er mere end almindeligt svært at sige nej til.

Glarmester Klampenborg

Ring til detklareudsyn.dk hvis du har nogle termoruder der er gået istykker. Vi arbejder sammen med private og virksomheder, og vi tager os af alle opgaver.

brusekabine i glas med professionel glarmester Klampenborg

Detklareudsyn.dk er specialist i brusekabiner. En brusekabine laves altid i hærdet glas.

Få velux ovenlysvinduer med glarmester klampenborg

Detklareudsyn.dk laver alle slags Velux termoruder.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular