Glarmester Frederiksberg

Vi dækker hele Storkøbenhavn med alt glasarbejde og vi har over 35 års erfaring som glarmester. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Frederiksberg

Din nye glarmester i Frederiksberg

Det er meget forskelligt, om man foretrækker – eller har behov for – almindelige termoruder, lydisolerende ruder, energiruder eller noget helt fjerde.

Hos detklareudsyn.dk kan vi hjælpe med det hele, og er der noget, du er i tvivl om, rådgiver vi også gerne, så du har mulighed for at være præcis de ruder, der vil være optimale for netop dit projekt.

E F7vmYA scaled
Få et uforpligtende tilbud

Glas med garanti

Det Klare Udsyn er en professionel glarmester, som udfører alle opgaver, der har noget med glas at gøre i og omkring København. Vi har mere end 35 års erfaring – vores forretning blev etableret i 1997, men vores erfaring strækker sig endnu længere tilbage, så vi ved, hvad vi laver, og vi udfører altid en opgave til punkt og prikke.

Frederiksberg

Har du brug for en glarmester på frederiksberg?

detklareudsyn.dk lige dem, du skal bruge. Vi skifter, pudser og reparer dine ruder, brusekabiner, altanafskærmninger og alt andet, der har med glas at gøre, hurtigt og professionelt – til en pris, hvor de fleste har råd til at være med.

Vi har været i branchen i mange år – virksomheden har eksisteret i omkring 30 år, mens vores erfaring strækker sig endnu længere tilbage i tiden, så vi tør godt sige, at vi er eksperter på vores felt. Det giver dig sikkerhed for, at vi ved, hvad vi laver, og at resultatet bliver derefter.

New Yorker vaeg scaled
rdgboZag scaled
Frederiksberg

Rådgivning ved glasrelaterede forsikringssager.

Er du bosat på eller omkring Frederiksberg, kan vi som din lokale glarmester også hjælpe med rådgivning ved en eventuel forsikringssag.

Opstår der skade på noget glas i din bolig – ryger der en fodbold gennem ruden, krakelerer altanafskærmningen, eller er glasset i brusekabinen flækket, bare for at vælge nogle enkelte eksempler, kan vi hjælpe dig.

Du skal blot kontakte os, når skaden er opstået. Så kommer vi og besigtiger sagen, og derpå sender vi de relevante papirer til dit forsikringsselskab.

Solidt håndværk uanset opgavens størrelse!

Hos Det Klare Udsyn går vi ikke på kompromis med god service og et godt håndværk

Vi sætter en ære i at aflevere et solidt stykke håndværk, uanset opgavens størrelse. Vi har mange tilfredse kunder, der vælger os igen og igen. Vi laver glarmester arbejde i hele Storkøbenhavn – hos alle slags kunder. Det er vigtig for os at give vores kunder en god pris. Derfor tilbyder vi alle vores kunder et uforpligtende tilbud med gode priser, før vi starter på en opgave. Kontakt os allerede i dag og giv os en beskrivelse af din opgave, så sender vi dig et uforpligtende tilbud.

Din glarmester på Frederiksberg

Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder, og det har vi heldigvis også – også på Frederiksberg. Vi tør derfor godt garantere, at du også vil blive tilfreds, hvis du bruger os som glarmester på Frederiksberg. Vi ved i hvert fald, hvad vi laver, og vi arbejder både præcist, hurtigt og professionelt.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer