2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Det Klare Udsyn komme gerne og måler op

TERMORUDER PÅ MÅL

Det er ikke alle, der bor i hjem eller arbejder på kontorer, hvor vinduerne har standardmål. Det ved vi hos Det Klare Udsyn, og det har vi naturligvis taget højde for i vores forretning. Derfor kan du få termoruder på mål hos os, så selv den skæveste vinkel eller det største (eller mindste, for den sags skyld) mål ikke er en forhindring.

Sådan bestiller du termoruder på mål

For at bestille termoruder på mål – eller termoruder i det hele taget – hos Det Klare Udsyn, skal du kontakte os på mail eller telefon, og så tager vi den derfra. Hvis du selv har målene, kan vi klare det på den måde, eller vi kan komme ud til dig og måle op, så vi er helt sikre på, at målene er rigtige. Så slipper alle parter for besværet med ruder, der er skåret for småt eller for stort. Vi tilpasser også gerne termoruder med energiglas og/eller termoruder med sikkerhedsglas – eller ruder med enkeltlags glas, hvis det er det, du ønsker.

Termoruder på mål er ideelt til dig, der bor i et gammelt hus eller en bygning, hvor vinklerne er skæve, eller huset har sat sig. Det kan også være en rund åbning, du mangler en rude til, eller en åbning af et format, der gør, at standardprodukter ikke umiddelbart er en løsning.

Hvem er Det Klare Udsyn?

Det Klare Udsyn er din lokale glarmester og vinduespudser i og omkring København. Virksomheden blev etableret i 1997, men vores erfaring inden for området strækker sig endnu længere tilbage. Det er din sikkerhed for, at du har med erfarne og professionelle håndværkere at gøre. Vi ved nemlig, at håndværk er en tillidssag, og derfor har vi gjort det til vores helt store indsatspunkt udelukkende at have tilfredse kunder. Indtil videre går det fint, og vi håber, at du kan blive endnu en tilfreds kunde.

Bestiller du termoruder på mål

Vi kan levere alle termoruder og energiruder på de ønskede mål og faconer. Ring til glarmester Det klare udsyn og bestil tid.

Din lokale glarmester i København. Det klare udsyn

Når du bestiller glarmester Det klare udsyn kommer vi og tager mål. Når vi bestiller termoruder tager vi ansvaret for at ruden sættes korrekt i vinduesrammen uden skader eller fejl, samt dimensionerne og tykkelse passer til vinduet samt vi bortskaffer de gamle termoruder.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular