Glarmester Virum

Vi dækker hele Storkøbenhavn med alt glasarbejde og vi har over 35 års erfaring som glarmester. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Virum

Din glarmester i Virum

Vi har arbejdet som glarmestre i mange år, og har derved fået stor erfaring i alle de opgaver man som glarmester kan støde på, uanset om dine vinduer trænger til udskiftning eller reparation eller du måske bare søger sparring omkring din opgave.

Vi løser nemlig både opgaver lokalt i Virum og alle andre steder, og sørger for altid at være skarpe i både vores håndværk, rådgivning og pris.

Det er fordi vi, hos detklareudsyn.dk, har oplevet at den bedste reklame man kan få, er gennem anbefalinger fra tilfredse kunder – og dem samler vi flittigt på. Håndværk, både i hjemmet og på arbejdspladsen, er en tillidssag, og det ansvar tager vi ikke let på.

E F7vmYA scaled
Få et uforpligtende tilbud

Glas med garanti

Det Klare Udsyn er en professionel glarmester, som udfører alle opgaver, der har noget med glas at gøre i og omkring København. Vi har mere end 35 års erfaring – vores forretning blev etableret i 1997, men vores erfaring strækker sig endnu længere tilbage, så vi ved, hvad vi laver, og vi udfører altid en opgave til punkt og prikke.

Virum

Både småt og stort

Alle størrelsesordner er lige vigtige, både når der skal skiftes vinduer i hele bygningen, og når dit spejl skal tilskæres, og selvfølgelig uanset om du er privatperson eller ringer på vegne af en virksomhed. Det vigtigste for os, udover ordentligt håndværk, er nemlig at du som kunde føler dig i trygge hænder.

Derfor klarer vi alle opgaver, både glas til brusekabiner, afskærmning af altaner, alt indenfor både lydisolerende og almindelige termoruder, energiruder, sikringsglas, glastage, -døre, -vægge og klarer endda din vinduespudsning for dig.

Det er nu engang en skam når skidt forstyrrer det klare udsyn – og en god vinduespudser er altid værd at holde fast i.

New Yorker vaeg scaled
Solidt håndværk uanset opgavens størrelse!

Hos Det Klare Udsyn går vi ikke på kompromis med god service og et godt håndværk

Vi sætter en ære i at aflevere et solidt stykke håndværk, uanset opgavens størrelse. Vi har mange tilfredse kunder, der vælger os igen og igen. Vi laver glarmester arbejde i hele Storkøbenhavn – hos alle slags kunder. Det er vigtig for os at give vores kunder en god pris. Derfor tilbyder vi alle vores kunder et uforpligtende tilbud med gode priser, før vi starter på en opgave. Kontakt os allerede i dag og giv os en beskrivelse af din opgave, så sender vi dig et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Vi sætter en stolthed i vores håndværk, men er også kvalificerede til at give dig skarp rådgivning omkring både selve processen, og rådgivning omkring den.

Vi hjælper endda gerne med at løse dine udfordringer omkring både håndværkerfradrag og forsikringsskader. Du kan altid kontakte os via enten telefon eller mail, så finder vi i fællesskab frem til det produkt og den løsning der passer bedst til dine behov.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer