Glarmester Østerbro

Vi dækker hele Storkøbenhavn med alt glasarbejde og vi har over 35 års erfaring som glarmester. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Østerbro

Din nye glarmester Østerbro

detklareudsyn.dk er din lokale glarmester på Østerbro. Vi har været i gang siden 1997, men har erfaring tilbage fra 1982, så vi har skiftet og pudset en del ruder. Og vi klarer også gerne dine.

Vores håndværkere er professionelle og leverer udelukkende kvalitetsarbejde – til priser, der er til at betale.

Derfor har vi også udelukkende tilfredse kunder. Uanset om du er privat eller en mindre eller større virksomhed, kan vi hjælpe dig. Ingen opgaver er for store, og ingen er for små.

E F7vmYA scaled
Få et uforpligtende tilbud

Glas med garanti

Det Klare Udsyn er en professionel glarmester, som udfører alle opgaver, der har noget med glas at gøre i og omkring København. Vi har mere end 35 års erfaring – vores forretning blev etableret i 1997, men vores erfaring strækker sig endnu længere tilbage, så vi ved, hvad vi laver, og vi udfører altid en opgave til punkt og prikke.

Østerbro

Rådgivning inden for forsikringssager

Ud over at være professionelle håndværkere, der klarer enhver glarmester- og vinduespudseropgave, er vi også professionelle rådgivere, der kan hjælpe med din igangværende (eller kommende) byggeopgave.

Og har du en forsikringssag, der er relateret til glas, giver vi også gerne kvalificeret råd og vejledning.

New Yorker vaeg scaled
Solidt håndværk uanset opgavens størrelse!

Hos Det Klare Udsyn går vi ikke på kompromis med god service og et godt håndværk

Vi sætter en ære i at aflevere et solidt stykke håndværk, uanset opgavens størrelse. Vi har mange tilfredse kunder, der vælger os igen og igen. Vi laver glarmester arbejde i hele Storkøbenhavn – hos alle slags kunder. Det er vigtig for os at give vores kunder en god pris. Derfor tilbyder vi alle vores kunder et uforpligtende tilbud med gode priser, før vi starter på en opgave. Kontakt os allerede i dag og giv os en beskrivelse af din opgave, så sender vi dig et uforpligtende tilbud.

Kontakt os ved glarmesterarbejde på Østerbro

Uanset om du bor i hus eller lejlighed på Østerbro, kan detklareudsyn.dk hjælpe dig med at skifte ruder, ordne altanafskærmningen, pudse vinduerne eller andre glasrelaterede opgaver. Kontakt os på mail eller telefon; så finder vi sammen frem til et tidspunkt og en løsning – og en pris, naturligvis – der passer til netop dine behov.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer