Glarmester Nørrebro

Vi dækker hele Storkøbenhavn med alt glasarbejde og vi har over 35 års erfaring som glarmester. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Nørrebro

Din glarmester Nørrebro

Hos Det Klare Udsyn har vi mere end tyve års erfaring indenfor glarmesterarbejde. Vi udfører både små og store opgaver, og vi kan hjælpe dig med blandt andet reparation af ruder, montering af brusenicher, altanafskærmning, glaspartier til køkkenet, udskiftning af ruder i alle størrelser og meget mere.

Vi udfører også gerne specialopgaver, hvis du har ønsker om helt unikke konstruktioner i glas til dit hjem. Uanset om det er en stor eller en lille glarmesteropgave, så er Det Klare Udsyn en glarmester på Nørrebro, der kan hjælpe dig.

E F7vmYA scaled
Få et uforpligtende tilbud

Glas med garanti

Det Klare Udsyn er en professionel glarmester, som udfører alle opgaver, der har noget med glas at gøre i og omkring København. Vi har mere end 35 års erfaring – vores forretning blev etableret i 1997, men vores erfaring strækker sig endnu længere tilbage, så vi ved, hvad vi laver, og vi udfører altid en opgave til punkt og prikke.

Nørrebro

Vi hjælper ved forsikringsskader

Ryger der en fodbold gennem ruden, flækker din altanafskærmning eller slår du andet glasparti i stykker i hjemme, kan du ofte få hjælp via din forsikring. Vi tager gerne opgaver, der omhandler forsikringsskader, og vi sørger selvfølgelig for at gøre processen så nem og smertefri som muligt.

Vores kompetente glarmestre kommer og besigtiger skaden og sørger for at udarbejde og sende en rapport til dit forsikringsselskab.

Efterfølgende kommer vi selvfølgelig også og udbedrer skaden, så dit hjem igen er skadesfrit og fungerer optimalt. På den måde slipper du selv for alt papirarbejdet og kan trygt regne med, at både forsikringssagen og selve skaden håndteres professionelt.

New Yorker vaeg scaled
Solidt håndværk uanset opgavens størrelse!

Hos Det Klare Udsyn går vi ikke på kompromis med god service og et godt håndværk

Vi sætter en ære i at aflevere et solidt stykke håndværk, uanset opgavens størrelse. Vi har mange tilfredse kunder, der vælger os igen og igen. Vi laver glarmester arbejde i hele Storkøbenhavn – hos alle slags kunder. Det er vigtig for os at give vores kunder en god pris. Derfor tilbyder vi alle vores kunder et uforpligtende tilbud med gode priser, før vi starter på en opgave. Kontakt os allerede i dag og giv os en beskrivelse af din opgave, så sender vi dig et uforpligtende tilbud.

Din glarmester på Nørrebro

Når du bruger Det Klare Udsyn som din glarmester på Nørrebro, kan du forvente at god service og et flot resultat. Det vigtigste for os er nemlig din tilfredshed, og vi sørger for at rådgive dig professionelt, uanset hvilken type opgave, du har til os.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer