Glarmester Lyngby

Vi dækker hele Storkøbenhavn med alt glasarbejde og vi har over 35 års erfaring som glarmester. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Lyngby

Din glarmester i Lyngby

Vi har i tidens løb påtaget os alle de forskellige opgaver en glarmester kan få, og har derfor både erfaringen der kræves og det fornødne udstyr til at løse alle opgaver, både som lokal glarmester i Lyngby, og alle andre steder.

Når du mangler hjælp til dit projekt, sørger vi for rådgivning gennem hele processen, naturligvis inklusiv håndtering af både håndværkerfradrag og forsikringsskader.

Vi sørger sågar for vinduespudsning, fordi det er en skam når udsynet forstyrres af beskidte vinduer – og en dygtig vinduespudser er værd at holde fast i.

E F7vmYA scaled
Få et uforpligtende tilbud

Glas med garanti

Det Klare Udsyn er en professionel glarmester, som udfører alle opgaver, der har noget med glas at gøre i og omkring København. Vi har mere end 35 års erfaring – vores forretning blev etableret i 1997, men vores erfaring strækker sig endnu længere tilbage, så vi ved, hvad vi laver, og vi udfører altid en opgave til punkt og prikke.

Lyngby

Udskiftning, reperation - og meget mere

Vi har igennem mange år som glarmestre erfaret at den vigtigste reklame man kan få, er anbefalinger gennem tilfredse kunder. Og dem samler detklareudsyn.dk flittigt på.

Vi sørger nemlig for den rådgivning der kræves for at kunne udføre et stykke arbejde efter en professionel standard, og at kunden hele vejen igennem har følt sig i trygge hænder. Vi mener nemlig at håndværk er en tillidssag.

Uanset karakteren og størrelsen af dit projekt, om det drejer sig om udskiftning eller reparation af både lydisolerende og almindelige termoruder eller energiruder, glas til brusekabine, butiksvinduer, sikringsglas eller afskærmning af altan, har vi forstand på glas.

New Yorker vaeg scaled
Solidt håndværk uanset opgavens størrelse!

Hos Det Klare Udsyn går vi ikke på kompromis med god service og et godt håndværk

Vi sætter en ære i at aflevere et solidt stykke håndværk, uanset opgavens størrelse. Vi har mange tilfredse kunder, der vælger os igen og igen. Vi laver glarmester arbejde i hele Storkøbenhavn – hos alle slags kunder. Det er vigtig for os at give vores kunder en god pris. Derfor tilbyder vi alle vores kunder et uforpligtende tilbud med gode priser, før vi starter på en opgave. Kontakt os allerede i dag og giv os en beskrivelse af din opgave, så sender vi dig et uforpligtende tilbud.

Din glarmester i Lyngby

Vi står altid til rådighed, både via telefon og mail, til når du har brug for sparring, rådgivning eller praktisk hjælp til at tackle opgaven. Kontakt os meget gerne, så finder vi sammen frem til den bedste løsning til dig, og giver dig overblikket tilbage med enten rådgivning, et godt tilbud eller en ekstra, hjælpende hånd. Vi klarer opgaver både for virksomheder og privatpersoner, og sørger for at alle vores løsninger lever op til samme, høje standard. Det er sådan vi mener at kunden får den bedste oplevelse, og vi får den bedste reklame.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer