2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

GLARMESTER HOLTE

HÅNDVÆRK ER EN TILLIDSSAG

Vi har brugt mange år på at dygtiggøre os som glarmestre, så du ikke behøver gøre det samme. Hver gang DetKlareUdsyn.dk løser en opgave, er vi meget opmærksomme på at hjælpe vores kunder, og at vores primære opgave er at udføre opgaven på et professionelt plan, på minimal tid, og naturligvis så vi imødekommer alle de forventninger vores kunder måtte have. Vi ved nemlig at den bedste reklame man kan få, kommer gennem anbefalinger fra tilfredse kunder – og dem samler vi flittigt på. Det betyder at du roligt kan kontakte os, hvis du skulle mangle hjælp til dit projekt, så hjælper vi dig trygt igennem hele processen, lige fra overvejelsen til montering og installering. Det gælder både lokalt i Holte, og alle andre steder.

DIN GLARMESTER I HOLTE HAR FORSTAND PÅ GLAS

Gennem mange år har vi påtaget os alle de opgaver en glarmester kan risikere at få. Det betyder at vi har oparbejdet en uvurderlig erfaring, at vi har alt det fornødne udstyr til det, og lidt til, og vigtigst af alt, at vi er sikre på at kunne gøre arbejdet så det lever op til vores høje krav om en professionel standard. Det gælder uanset om du mangler afskærmning af altan, montering af sikringsglas, lydisolerende eller almindelige termoruder eller energiruder, eller det handler om glas til brusekabine, hylder eller spejle. Vi klarer endda vinduespudsning, fordi ordentligt glas er pænest når det er rigtig rent.

KONTAKT OS

Har du brug for en glarmester i Holte? Uanset om du har et projekt klar eller mangler rådgivning gennem hele processen, så kontakt os endelig. Vi kan altid kontaktes via telefon eller mail, og rådgiver også gerne både om håndværkerfradrag og forsikringsskader. Det vigtigste for os er at din opgave bliver klaret ordentligt, og at du føler dig i trygge hænder – så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på hvad vi kan gøre for dig.

Glarmester Holte

Vi løser mange glas opgaver i Holte. Det gælder uanset om du mangler termoruder, altan afskærmning, sikringsglas, lydisolerende, brusekabine, hylder eller spejle.

Badeværelse med brusekabine opsat af glarmester Holte

Detklareudsyn.dk er specialist i brusekabiner. En brusekabine laves altid i hærdet glas enten som klart glas, frostet glas eller hvad for et ønske du måtte have.

Kontakt glarmester Holte for udskiftning af ruder

Mangler du en glarmester i Holte, så kontakt detklareudsyn.dk på telefon 2116201 

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular