Glarmester Herlev

Vi dækker hele Storkøbenhavn med alt glasarbejde og vi har over 35 års erfaring som glarmester. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Herlev

Din nye glarmester i Herlev

Håndværk er en tillidssag, og det kan være en stor opgave at finde en virksomhed, man stoler på. detklareudsyn.dk har lang erfaring inden for glarmester-branchen og sætter en stor ære i at løse alle opgaver professionelt og i høj kvalitet.

Desuden gør vi meget ud af at finde den perfekte løsning sammen med kunden, så alle får noget at skulle have sagt; uanset om opgaven er stor eller lille. Vi udfører opgaver for private såvel som virksomheder til konkurrencedygtige priser, og ingen opgave er for lille eller for stor!

E F7vmYA scaled
Få et uforpligtende tilbud

Glas med garanti

Det Klare Udsyn er en professionel glarmester, som udfører alle opgaver, der har noget med glas at gøre i og omkring København. Vi har mere end 35 års erfaring – vores forretning blev etableret i 1997, men vores erfaring strækker sig endnu længere tilbage, så vi ved, hvad vi laver, og vi udfører altid en opgave til punkt og prikke.

Herlev

Nye vinduer til priser, der er til at betale.

Hvis det er blevet tid til at skifte – eller reparere – vinduespartierne i din bolig, så kan vi hjælpe.

detklareudsyn.dk er din lokale glarmester i Herlev, der klarer alle glarmesteropgaver, inkl. afskærmning af altaner, nye butiksruder, lydisolerende termoruder, energiruder, ny brusekabine og øvrige glas-relaterede opgaver.

Vi har eksisteret siden 1997, men har glarmester- og vinduespudsererfaring fra helt tilbage til 1982.

New Yorker vaeg scaled
Solidt håndværk uanset opgavens størrelse!

Hos Det Klare Udsyn går vi ikke på kompromis med god service og et godt håndværk

Vi sætter en ære i at aflevere et solidt stykke håndværk, uanset opgavens størrelse. Vi har mange tilfredse kunder, der vælger os igen og igen. Vi laver glarmester arbejde i hele Storkøbenhavn – hos alle slags kunder. Det er vigtig for os at give vores kunder en god pris. Derfor tilbyder vi alle vores kunder et uforpligtende tilbud med gode priser, før vi starter på en opgave. Kontakt os allerede i dag og giv os en beskrivelse af din opgave, så sender vi dig et uforpligtende tilbud.

Din glarmester i Herlev

Hvis du har behov for glarmester- eller vinduespudserhjælp (eller måske begge dele?) i Herlev og omegn, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi træder altid gerne til med en hjælpende hånd og/eller med råd og vejledning. Har du f.eks. fået en forsikringsskade, kan vi rådgive, lige som vi også gerne vejleder omkring et igangværende eller kommende projekt, håndværkerfradrag, mv.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer