Glarmester Hellerup

Vi dækker hele Storkøbenhavn med alt glasarbejde og vi har over 35 års erfaring som glarmester. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hellerup

Din glarmester i Hellerup

Bor du i Hellerup og har du brug for hjælp fra en glarmester? Vi sørger for udskiftning og reparation af såvel vinduespartier som afskærmning af altan og klarer alle andre glarmesteropgaver derimellem, i Hellerup og omegn.

Gennem mange år har vi erfaret at håndværk er en tillidssag, og at den bedste reklame en virksomhed kan få, er de referencer og anbefalinger man får fra tilfredse kunder. Derfor er vi meget opmærksomme på at detklareudsyn.dk løser alle opgaver efter samme professionelle standard, og at vores kunder, med rette, føler sig i trygge hænder når vi i samråd finder præcis den løsning der passer bedst til dem.

Det gælder naturligvis uanset om opgaven er stor eller lille, og om du ringer som virksomhed eller privatperson. Vi klarer opgaven hurtigt, ordentligt og til en fair pris – det er nemlig mest rimeligt, både for kunden og for os.

E F7vmYA scaled
Få et uforpligtende tilbud

Glas med garanti

Det Klare Udsyn er en professionel glarmester, som udfører alle opgaver, der har noget med glas at gøre i og omkring København. Vi har mere end 35 års erfaring – vores forretning blev etableret i 1997, men vores erfaring strækker sig endnu længere tilbage, så vi ved, hvad vi laver, og vi udfører altid en opgave til punkt og prikke.

Hellerup

Bred erfaring - høj standard

Uanset hvilken opgave der skal løses, om du skal have skiftet butiksruder, lydisolerende termoruder, energiruder, lavet ny brusekabine, indsat sikringsglas et sted, eller bare mangler en dygtig vinduespudser, så kan din lokale glarmester i Hellerup hjælpe.

Og der ér altså forskel på hjemmegjort og professionel vinduespudsning. Vi har erfaring i, udstyr til, og forstand på alle de opgaver der kan ramme en glarmester – ganske enkelt. Desuden kan vi også være behjælpelige hvis du skulle have brug for rådgivning omkring dit forhåndenværende projekt, håndværkerfradrag eller endda en forsikringsskade.

New Yorker vaeg scaled
Solidt håndværk uanset opgavens størrelse!

Hos Det Klare Udsyn går vi ikke på kompromis med god service og et godt håndværk

Vi sætter en ære i at aflevere et solidt stykke håndværk, uanset opgavens størrelse. Vi har mange tilfredse kunder, der vælger os igen og igen. Vi laver glarmester arbejde i hele Storkøbenhavn – hos alle slags kunder. Det er vigtig for os at give vores kunder en god pris. Derfor tilbyder vi alle vores kunder et uforpligtende tilbud med gode priser, før vi starter på en opgave. Kontakt os allerede i dag og giv os en beskrivelse af din opgave, så sender vi dig et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Når nøden er størst, skal hjælpen også gerne være nærmest. Derfor kan vi altid kontaktes, enten via telefon eller mail, hvis du skulle mangle rådgivning omkring dit projekt, eller gerne vil have et tilbud på de services vi kan hjælpe dig med. Så finder vi sammen frem til den helt perfekte løsning til dig, uanset opgavens karakter og størrelse.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer