Glarmester Farum

Vi dækker hele Storkøbenhavn med alt glasarbejde og vi har over 35 års erfaring som glarmester. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Farum

Din nye glarmester i Farum

detklareudsyn.dk kan hjælpe, uanset om du skal bruge traditionelle termoruder, eller har mere specifikke behov, som f.eks. energiruder, sikringsruder eller lydisolerende ruder. Eller noget helt andet.

Og døjer du med en forsikringsskade, f.eks. fordi naboens bold er røget gennem din rude, eller du har haft indbrud, kan vi være behjælpelige med at tage kontakt til dit forsikringsselskab og stå for både korrespondancen med dem og udbedringen af skaden.

Vi tilbyder også rådgivning ved igangværende eller fremtidige byggesager, hvis du gerne vil have professionelle øjne på bl.a. valget af ruder.

E F7vmYA scaled
Få et uforpligtende tilbud

Glas med garanti

Det Klare Udsyn er en professionel glarmester, som udfører alle opgaver, der har noget med glas at gøre i og omkring København. Vi har mere end 35 års erfaring – vores forretning blev etableret i 1997, men vores erfaring strækker sig endnu længere tilbage, så vi ved, hvad vi laver, og vi udfører altid en opgave til punkt og prikke.

Farum

Skal du have udskiftet dine vinduesruder

Skal det ske både professionelt og til en pris, der er til at betale, så er detklareudsyn.dk den rette glarmester for dig. Vi er din lokale glarmester i Farum, og vi har stor ekspertise inden for mere eller mindre alt glasrelateret.

Vi kan skifte dine ruder – enten til nogle, der ligner dem, du har, eller til nogle helt nye og evt. mere isolerende – skifte glasafskærmningen på din altan, pudse dine vinduer, til de skinner, og meget mere.

New Yorker vaeg scaled
Solidt håndværk uanset opgavens størrelse!

Hos Det Klare Udsyn går vi ikke på kompromis med god service og et godt håndværk

Vi sætter en ære i at aflevere et solidt stykke håndværk, uanset opgavens størrelse. Vi har mange tilfredse kunder, der vælger os igen og igen. Vi laver glarmester arbejde i hele Storkøbenhavn – hos alle slags kunder. Det er vigtig for os at give vores kunder en god pris. Derfor tilbyder vi alle vores kunder et uforpligtende tilbud med gode priser, før vi starter på en opgave. Kontakt os allerede i dag og giv os en beskrivelse af din opgave, så sender vi dig et uforpligtende tilbud.

Din glarmester i Farum

Som glarmester i Farum skifter vi ruder – og pudser dem – og det har vi gjort i mange år. Siden 1997, for at være præcis. Det betyder, at vi har mere end 20 års erfaring fra branchen, og det kan ses på vores arbejde. Resultaterne taler for sig selv, og så gør det jo ikke noget, at vi bevidst holder prisen lav, så de fleste har mulighed for at være med. God kvalitet behøver nemlig ikke altid koste en formue.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer