Glarmester Ballerup

Vi dækker hele Storkøbenhavn med alt glasarbejde og vi har over 35 års erfaring som glarmester. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ballerup

Din nye glarmester i Ballerup

Hvis du har problemer med ituslået glas i hjemmet eller virksomheden, så som en smadret rude, en krakeleret altanafskærmning, dårligt isolerede ruder, punkterede termoruder, mv., så står detklareudsyn.dk klar til at hjælpe.

E F7vmYA scaled
Få et uforpligtende tilbud

Glas med garanti

Det Klare Udsyn er en professionel glarmester, som udfører alle opgaver, der har noget med glas at gøre i og omkring København. Vi har mere end 35 års erfaring – vores forretning blev etableret i 1997, men vores erfaring strækker sig endnu længere tilbage, så vi ved, hvad vi laver, og vi udfører altid en opgave til punkt og prikke.

Ballerup

Forsikringsskader, byggeprojekter, mv.

Hvis du har en forsikringsskade på ituslået glas i boligen eller virksomheden, kan vi træde til med hjælp til udbedring samt rådgivning.

Og er du i gang med et byggeprojekt – eller går i tanker om at påbegynde et – kan vi ligeledes råde og vejlede. Samt naturligvis hjælpe til med både vinduer, altanafskærmning, bruseniche, mv.

Der kan være noget betryggende ved at drøfte typen af ruder, kvaliteten af altanafskærmningen, mv. med fagfolk, når man begiver sig ud i et byggeprojekt.

OjCKeMBA
BUelqf4g scaled
Ballerup

Hvem er vi?

detklareudsyn.dk arbejder i og omkring Ballerup, hvor vi er din professionelle glarmester og vinduespudser. Vi kan hjælpe med alt glasrelateret, og vi har været i branchen siden 1997.

Det vil sige, at vi har masser af erfaring og rigtig god føling med det, vi laver, og det kan ses på det færdige resultat. Vi arbejder hurtigt og præcist og leverer udelukkende arbejde i højeste kvalitet. Uanset om du er en privat kunde eller en virksomhed, kan vi hjælpe med at fikse dine glasudfordringer – vi tager os desuden af opgaver i alle størrelsesordener.

Solidt håndværk uanset opgavens størrelse!

Hos Det Klare Udsyn går vi ikke på kompromis med god service og et godt håndværk

Vi sætter en ære i at aflevere et solidt stykke håndværk, uanset opgavens størrelse. Vi har mange tilfredse kunder, der vælger os igen og igen. Vi laver glarmester arbejde i hele Storkøbenhavn – hos alle slags kunder. Det er vigtig for os at give vores kunder en god pris. Derfor tilbyder vi alle vores kunder et uforpligtende tilbud med gode priser, før vi starter på en opgave. Kontakt os allerede i dag og giv os en beskrivelse af din opgave, så sender vi dig et uforpligtende tilbud.

Behov for en glarmester i Ballerup?

Hvis du har behov for en glarmester og/eller vinduespudser i og omkring Ballerup, hjælper vi dig gerne hos detklareudsyn.dk. Kontakt os på mail eller telefon – så giver vi dig et tilbud, det er svært at sige nej til.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer