Glarmester Holte

Vi dækker hele Storkøbenhavn med alt glasarbejde og vi har over 35 års erfaring som glarmester. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Holte

Din nye glarmester i Holte

Gennem mange år har vi påtaget os alle de opgaver en glarmester kan risikere at få.

Det betyder at vi har oparbejdet en uvurderlig erfaring, at vi har alt det fornødne udstyr til det, og lidt til, og vigtigst af alt, at vi er sikre på at kunne gøre arbejdet så det lever op til vores høje krav om en professionel standard.

Det gælder uanset om du mangler afskærmning af altan, montering af sikringsglas, lydisolerende eller almindelige termoruder eller energiruder, eller det handler om glas til brusekabine, hylder eller spejle. Vi klarer endda vinduespudsning, fordi ordentligt glas er pænest når det er rigtig rent.

E F7vmYA scaled
Få et uforpligtende tilbud

Glas med garanti

Det Klare Udsyn er en professionel glarmester, som udfører alle opgaver, der har noget med glas at gøre i og omkring København. Vi har mere end 35 års erfaring – vores forretning blev etableret i 1997, men vores erfaring strækker sig endnu længere tilbage, så vi ved, hvad vi laver, og vi udfører altid en opgave til punkt og prikke.

Holte

Håndværk er en tillidssag

Vi har brugt mange år på at dygtiggøre os som glarmestre, så du ikke behøver gøre det samme. Hver gang detklareudsyn.dk løser en opgave, er vi meget opmærksomme på at hjælpe vores kunder, og at vores primære opgave er at udføre opgaven på et professionelt plan, på minimal tid, og naturligvis så vi imødekommer alle de forventninger vores kunder måtte have.

Vi ved nemlig at den bedste reklame man kan få, kommer gennem anbefalinger fra tilfredse kunder – og dem samler vi flittigt på. Det betyder at du roligt kan kontakte os, hvis du skulle mangle hjælp til dit projekt, så hjælper vi dig trygt igennem hele processen, lige fra overvejelsen til montering og installering.

Det gælder både lokalt i Holte, og alle andre steder.

New Yorker vaeg scaled
Solidt håndværk uanset opgavens størrelse!

Hos Det Klare Udsyn går vi ikke på kompromis med god service og et godt håndværk

Vi sætter en ære i at aflevere et solidt stykke håndværk, uanset opgavens størrelse. Vi har mange tilfredse kunder, der vælger os igen og igen. Vi laver glarmester arbejde i hele Storkøbenhavn – hos alle slags kunder. Det er vigtig for os at give vores kunder en god pris. Derfor tilbyder vi alle vores kunder et uforpligtende tilbud med gode priser, før vi starter på en opgave. Kontakt os allerede i dag og giv os en beskrivelse af din opgave, så sender vi dig et uforpligtende tilbud.

Din glarmester i Holte

Har du brug for en glarmester i Holte? Uanset om du har et projekt klar eller mangler rådgivning gennem hele processen, så kontakt os endelig. Vi kan altid kontaktes via telefon eller mail, og rådgiver også gerne både om håndværkerfradrag og forsikringsskader. Det vigtigste for os er at din opgave bliver klaret ordentligt, og at du føler dig i trygge hænder – så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer