2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Udskiftning af ruder til energiglas

Klassiske termoruder består almindeligvis af to lag glas. De er placeret med en bestemt afstand, og mellem dem er der luft eller en gasart med isolerende egenskaber. Termoruder med energiglas har den samme opbygning, men er ’udvidet’ i den forstand, at ydersiden af det inderste lag glas har en tynd metalbelægning, der holder på og reflekterer både lyset og varmen fra solstrålerne. Derfor holder termoruder med energiglas endnu bedre på varmen end traditionelle termoruder og er, som navnet antyder, meget energieffektive.

Nye ruder?

Hvis du står overfor at skulle have skiftet vinduer i boligen eller på kontoret, er det værd at overveje, om udskiftningen af ruderne skal være til energiglas. Ved at skifte traditionelle termoruder ud med energiruder sparer du på varmeregningen og forbedrer indeklimaet betragteligt. Isoleringsegenskaberne er nemlig fremragende og gør, at boligen/kontoret får en behagelig temperatur. Så selv om det kan virke som lidt af en udskrivning at skifte til energiglas, så tænk på, at din investering hurtigt har tjent sig selv hjem med det, du kommer til at spare på dit energiforbrug.

Du kan vælge mellem termoruder med et eller flere (op til tre) lag energiglas, alt efter hvor høj isoleringsevne, du gerne vil have. En tommelfingerregel er, at jo flere lag glas, jo bedre isolering. Energiruder med et enkelt lag glas er imidlertid rigtig gode til forsatsvinduer og/eller koblede rammer.

Det Klare Udsyn kan stå for udskiftningen af ruder til energiglas

Det Klare Udsyn er din lokale glarmester og vinduespudser i og omkring København, og vi kan klare en hvilken som helst glasrelateret opgave, du måtte have behov for. Herunder også udskiftningen af ruder til energiglas. Kontakt os på telefon eller e-mail, så tager vi en snak om, hvilke ønsker du har. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og/eller kommer fordi og ser på sagerne ved behov.

Nye termoglas

Udskiftning af termoruder med varmekanter. Ring til det klare udsyn. ​

Nye lavenergi termoglas

Udskiftning af termoruder til lydruder. Ring til det klare udsyn.

Termoglas med varmkant

Udskiftning af gamle termoruder til energiruder. Ring til det klare udsyn.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular