2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

UDSKIFTNING AF PUNKTERET TERMORUDE

Når solen skinner fra en skyfri himmel, og aftenerne bliver lysere, er der ikke meget, der er bedre, end når vinduerne er helt nypudsede, og lyset kan strømme ind i rummene og give liv og næring til mennesker og planter. Derfor er det også frygteligt irriterende, når de nypudsede ruder pludselig bliver skæmmet af en eller flere duggede, ja, nærmest ’tågede’, ruder.

Hvis en eller flere af dine termoruder dugger/tåger, og du ikke kan slippe af med det næsten mælkehvide skær, uanset hvor meget du pudser og polerer, så er ruden med stor sandsynlighed punkteret. Det kalder man det, når forseglingen på en termorude bliver brudt, og fugt og kondens derfor har frit spil til at komme ind og ’dugge’ ruden mellem de glaslag, termoruden består af.

Kan man reparere en punkteret termorude?

I dag er termoruder en standardvarer inden for vinduesglas, og det er derfor ikke længere helt så kostbart at skifte en rude, som det var i ’gamle dage’. Når forseglingen først er brudt på en termorude, og den er punkteret, er det nødvendigt med en udskiftning. Det er nemlig nærmest umuligt at få trukket al den indsivede fugt ud mellem glaslagene og få et godt resultat.

Udskiftning af punktret termorude – er det virkelig nødvendigt?

Rent isoleringsmæssigt er det ikke strengt nødvendigt at skifte en punkteret termorude. I hvert fald ikke på den korte bane. Rent æstetisk er det derimod en rigtig god idé at få udskiftet ruden, da punkterede ruder ikke er så pæne at se på (eller nemme at se ud af), lige som det på den lange bane ikke er sundt for ruden at stå med fugt og/eller kondens mellem glaslagene.

Lad Det Klare Udsyn stå for udskiftningen af punkteret termorude

Det Klare Udsyn, din lokale glarmester og vinduespudser, har mere end 30 års erfaring inden for glasrelaterede opgaver, og vi påtager os gerne at stå for udskiftningen af din(e) punkterede termorude(r). Kontakt os på mail eller telefon, så finder vi sammen ud af, hvad der skal til, for at du igen kan få frit udsyn gennem dine termoruder.

UDSKIFTNING AF PUNKTERET TERMORUDE

Der er rigtig kedeligt at pudse sine vinduer hvis de er punkteret. Ring til det klare udsyn for at få det fixet

Kondens i termoruden

Glarmesteren har mere end 30 års erfaring inde for glas arbejde. Kontakt det klare udsyn.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular