2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Termoruder med sikringsglas

Butiksruder i storkøbenhavn. Ring for hurtig udskiftning.

Når der er sket skade på butiksruden skal der handles hurtigt. Det ved vi hos Det Klare Udsyn, hvorfor vi hurtigt rykker ud og afdækker, samt hurtigst muligt udskifter den gamle rude. Hvis du driver en butik, og dine ruder trænger til en udskiftning – enten fordi de er gået i stykker, eller fordi du gerne vil opgradere til nogle nye butiksruder, der er lidt sikrere end de gamle, f.eks. termoruder med sikringsglas – så kan Det Klare Udsyn hjælpe dig.

Hold tyven ude.

Termoruder med sikringsglas er fremstillet af hærdet, lamineret eller hærdet og lamineret glas. Alle tre typer ruder har den store fordel, at de er meget stærke, og så splintrer de ikke som traditionelle vinduesruder, hvilket gør, at der ikke er samme risiko for personskade, hvis du kommer for tæt på ruden, ligesom det gør det vanskeligere at være tyv. Hos Det Klare Udsyn tilbyder vi udskiftning af ruder til sikringsglas til både private og erhverv. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Termoruder med hærdet sikringsglas

Hærdet sikringsglas er stærkere end almindeligt glas – faktisk helt op til 4-6 gange stærkere. Det hærdede glas gør, at ruden ikke splintrer med skarpe skår, hvis der ryger en hård genstand ind i den – i stedet knuses ruden i mange tusinde stykker på størrelse med småsten. Stykkerne er ikke skarpe, så man slipper for store, dybe snitsår, hvis man får nærkontakt med den knuste rude. Typen af sikkerhedsglas er meget velegnet til indgangspartier, døre, busskure, tag, mv.

Termoruder med lamineret sikringsglas

Lamineret sikringsglas er to almindelige glasruder, der er lamineret sammen. Lamineringen holder på glasset, så hvis ruden går i stykker, bliver glasskårene hængende og ligger altså ikke over det hele til fare for forbipasserende. Lamineret sikringsglas egner sig godt til forebyggelse af skud, hærværk og indbrud.

Termoruder med hærdet og lamineret sikringsglas

Termoruder med hærdet og lamineret sikringsglas er den stærkeste type sikringsruder. Ruderne kombinerer de to stærke typer sikkerhedsglas, hvor ruden er både lamineret og hærdet, så den kan holde til det meste. Brug denne type ruder for øget sikkerhed – enten derhjemme eller i butikken.

Kontakt Det Klare Udsyn for termoruder med sikringsglas

Det Klare Udsyn klarer alle glasrelaterede opgaver – også udskiftning af termoruder med sikringsglas. Uanset om du skal have nye ruder og overvejer sikringsglas, eller du har fået knust dine eksisterende termoruder, er vi på pletten i en fart. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at have sikret sit hjem eller sin butik med de rette ruder.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular