2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

TERMORUDER med 2 OG 3 LAGS glas

Forskellen mellem 2 og 3 lags vinduer er til at føle, især når der er tale om vinduer af en vis størrelse. De nye 3 lags vinduer er langt bedre til at holde på varmen. Det ses tydeligt på vinduets Eref tal, der for de fleste 3 lags vinduer er positivt men ofte er negativt for 2 lags vinduerne.

Eref tallet er en standard fra Energistyrelsen, der gør det lettere at sammenligne vinduers energieffektivitet.

Eref tallet findes ved beregningen Eref = solindstråling * vinduets energitransmitans (gw) – gradtimer for DK * vinduets varmetab (Uw). Det kan dog også siges mere simpelt. Eref er tallet der fås ved at trække det forventede varmetab i fyringsperioden fra den varme der lukkes ind fra solen pr M2 rude i kWh.

Hos Det Klare Udsyn kan du få energiruder til din bolig. Vinduer med de egenskaber du ønsker, der passer til netop din bolig.

Udover at være energieffektive kan ruderne gøres lydisolerende eller få andre af de egenskaber du finder på vores termoruder.

Hvis du ikke vil opgive de gamle vinduer, men gerne vil skifte til mere energivenligt glas kan energiruder være en mulighed.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne og få et godt tilbud på nye vinduer til din bolig.

 Termoruder med 3 lag glas er yderst energivenlige

Hvis du ikke vil opgive de gamle vinduer, men gerne vil skifte til mere energivenlige termoruder kan termoruder med 3 lag glas være en mulighed. Ring til glarmesteren for et tilbud.

Termoruder med 3 lag

Hos glarmesteren kan du få vinduer, med de egenskaber du ønsker, der passer til netop din bolig.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular