2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Termorude mål

Termoruder på mål hos DetKlareUdsyn.dk.

Selv om du ikke bor eller arbejder et sted, hvor vinduerne har standardmål, har du mulighed for at få termoruder. Hos DetKlareUdsyn.dk kan vi nemlig stå for termoruder på mål, så uanset hvor skæve vinklerne er i dit hjem eller på kontoret, eller hvor små eller store, termoruderne skal være, kan vi hjælpe.

Det Klare Udsyn – hvem er det?

Hos Det Klare Udsyn er vi professionelle glarmestre og vinduespudsere. Vi arbejder i og omkring København, og det har vi gjort siden 1997, men vores erfaring inden for området rækker imidlertid endnu længere tilbage i tiden – mere end 30 år. Derfor er du garanteret, at vi er både erfarne og professionelle håndværkere. Vi samler på tilfreds kunder, og vi sætter en stor ære i, at du også bliver tilfreds med vores indsats.

Vi laver gerne specielle termorude mål

Det er nemt at bestille termoruder på mål – og termoruder i det hele taget – hos os. Du skal blot kontakte os pr. telefon eller mail, og så finder vi ud af sammen, hvad du har brug for. Du kan vælge selv at måle op og blot oplyse os målene på telefon eller mail, eller vi kan besøge dig og tage vores egne mål, så vi er sikre på, at alle målene er helt rigtige. Der er nemlig ikke meget, der er mere ærgerligt end at stå med specialtilpassede ruder, der ikke passer. Vi kan naturligvis også sørge for termoruder med energiglas og/eller termoruder med sikkerhedsglas på mål, hvis du ønsker det.

Vi kan også klare ældre huse

Termoruder på mål er særlig relevant for dig, der bor i et hus med skæve vinkler – ofte er det huse af ældre dato med finurlige detaljer. Det kan også være nødvendigt med termoruder på mål, hvis huset har sat sig, eller du har en rund åbning eller andet med et specielt format, du mangler en rude til.

Vil du vide mere om termorude mål?

Vi har gennem mange år hjulpet boligejere med special lavede termorude mål til deres hjem. Uanset hvilke mål dine vinduer har, om de er skæve eller lige, så kan vi hjælpe. Vi har mange opgaver i byer som Gentofte, Hellerup, Lyngbu og Værløse, men hjælper gerne med specielle termorude mål på hele Sjælland.

Bestil termoruder på mål

Det er nemt at bestille termoruder på mål. Du skal blot kontakte os pr. telefon eller mail.

Termorude mål

Vi kan sørge for termoruder med energiglas, sikkerhedsglas på mål, hvis du ønsker det.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular