2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

SIKRINGSGLAS TIL BUTIK

Med sikringsglas kan din butiksrude modstå det meste. Det gør det væsentligt sværere at begå indbrud, eller udøve hærværk og i de fleste tilfælde kan ruden også holde eventuelle skud ude af butikken.

Med andre ord bliver din butik mere sikker for dig, dine kunder og dine ansatte.

Bemærk at der er stor forskel på sikringsglas og sikkerhedsglas. Sikkerhedsglas er glas, som er lamineret for at undgå personskade ved uheld. Sikringsglas er derimod sammensat så det kan modstå angreb.

Kontakt Det Klare Udsyn i dag, for at høre mere om mulighederne og få et godt tilbud på sikring af din butik.

 

HURTIG UDSKIFTNING AF BUTIKSRUDER I

STORKØBENHAVN

Når der er sket skade på butiksruden skal der handles hurtigt.

Det ved vi hos Det Klare Udsyn, hvorfor vi hurtigt rykker ud og afdækker, samt hurtigst muligt udskifter den gamle rude.

Ring til os nu, hvis din butiksrude skal udskiftes.

Sikringsglas til butik, der har forhindret et indbrud.

Lamineret glas har den egenskab, at det er vanskeligere at bryde igennem. Ud over at knuse glasset skal tyven trænge igennem folien, hvilket er ret svært. Egentligt indbrudshæmmende sikringsglas, skal være lavet af lamineret glas og bestå af 2 lag 4 mm glas, der er lamineret sammen med 5 lag folie

Sikkerhedsglas er hærdede og laminerede glas i forskellige kombinationer til facader, tag, gulv, døre, entrepartier, trappe- og balkonrækværker, udepladser, fuldglasvægge, spejlvægge, brusekabiner, indretninger til baderum og i køkkener med mere.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular