2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu
Sikkerhedsglas hvad er det?

Sikkerhedsglas hvad er det?

Back to Services
2 tirs 2018 alex Comments: 0

HVAD ER SIKRINGSGLAS?

Det er muligt at sikre sig bedre med glassikring mod indbrud. Sikringsglas er en særlig type ruder, der er fremstillet på en anden måde end traditionelle termoruder – nemlig i hærdet, lamineret eller hærdet og lamineret glas. Alle tre forskellige sikringsglas er meget stærke, og ingen af dem splintrer, som man kender det fra en traditionel rude, hvis uheldet skulle være ude. Det gør, at der ikke er så stor fare for personskade, lige som det også gør tyvens liv noget mere vanskeligt.

GLASSIKRING, HÆRDET

Hærdet glas har gennemgået en proces, hvor det er blevet opvarmet til ca. 650 grader og derefter chok-nedkølet med kraftig kold luft. Denne hærdning af glasset gør det op til 5 gange stærkere end almindeligt glas. Fordi glasset er hærdet, splintrer det ikke i skarpe slår, hvis nogen forsøger at slå sig igennem den – den bliver i stedet knust i mange tusinde småstykker, der ikke er skarpe. Det letter oprydningen og gør, at der ikke er risiko for at komme til skade. Hærdet sikkerhedsglas er meget egnet til døre, busskure, butiksfacader, mv.

GLASSIKRING, LAMINERET

Det laminerede sikringsglas er to traditionelle ruder af vinduesglas, som er blevet lamineret, så de sidder sammen. Hvis glasset bliver slået i stykker, holder lamineringen på glasset, så skårene bliver hængende – til fordel for dig og til gene for tyven. Den laminerede glassikring er meget velegnet til at modstå skud, hærværk og indbrud.

GLASSIKRING, HÆRDET OG LAMINERET

Det hærdede og laminerede sikringsglas er den mest holdbare type sikringsglas. Glasset er, som nævnt, både hærdet og lamineret, og det kan holde til det meste. Meget velegnet til at øge sikkerheden – både derhjemme og i forretningen/på kontoret.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular