2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu
Termoruder af alle slags

Termoruder af alle slags

Back to Services
30 ons 2016 admin Comments: 0
  • Energiruder forbedrer indeklimaet mærkbart og holder på varmen dobbelt så godt som almindelige termoruder.
  • Lydruder sænker støj udefra markant. Det kan være larm fra trafikerede veje, togbaner, stærkt besøgte områder eller støjende områder.
  • Sikkerhedsruder er lamineret, så glasset ikke falder ned, hvis det går itu. Med sikkerhedsglas i dine vinduer undgår du, at folk kommer til skade
  • Solafvisende ruder afhjælper sydvendte vinduer, hvor varmen er for stærk. Ruderne holder varmen ude, men lader stadig lyset komme ind.
  • Varm sort kant. Det giver mindre kondens og bedre isolering og reduceret varmeregning.
  • Velux termorude. En udskiftning fra en gammel termorude til en moderne 2-lags energiruder kan ofte betale sig selv i sparet energi over en forholdsvis kort tidshorisont.

Selv om termoruder er mere robuste end så mange andre typer ruder, så er de stadig lavet af glas, hvilket indebærer en risiko for, at de kan gå i stykker. Det Klare Udsyn tilbyder udskiftning af alle slags termoruder, så du kan få flotte, gennemsigtige, isolerende ruder i hjemmet, på kontoret, i institutionen, eller hvor du ellers måtte have behov for at kunne se klart.

Hvilke typer termoruder findes der?

En termorude er ikke bare en termorude. Der findes mange forskellige slags. For blot at nævne nogle af de typer termoruder, der findes er der energiruder, lydruder, solafvisende ruder, sikkerhedsruder, indbrudssikrede ruder og Velux ruder.

Alle typer termoruder har forskellige egenskaber og bruges til forskellige formål. Energiruder er f.eks. gode til dig, der døjer med indeklimaet og gerne vil spare på varmeregningen, mens lydruder er ideelle til dig, der bor tæt på en trafikeret vej eller andre steder med støjgener. Sikkerhedsruder har et lamineret lag, der sørger for, at glasset ikke falder ned og splintrer, hvis det går i stykker. Dermed er der ikke den samme risiko for at skære sig, som når en ikke-lamineret rude går i stykker.

Det Klare Udsyn udskifter alle slags termoruder

I langt de fleste tilfælde kan det godt betale sig at opgrader sin gamle termorude til lavenergiruder, lydtyder, sikkerhedsruder eller hvad man nu må ønske sig. Det er ikke muligt at reparere sine termoruder. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på udskiftning af dine termoruder – kontakt os på telefon eller mail, så finder vi sammen ud af en løsning, der passer til dig.

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular