2116 2021 / 4449 2699 Brug for hjælp? Ring til os nu

Reparation af alle slags termoruder

Selv om termoruder er mere robuste end så mange andre typer ruder pga. tykkelsen og mængden af glaslag, så er de stadig lavet af glas, hvilket indebærer en risiko for, at de kan gå i stykker. Det Klare Udsyn tilbyder reparation eller udskiftning af alle slags termoruder, så du kan få flotte, gennemsigtige, isolerende ruder i hjemmet, på kontoret, i institutionen, eller hvor du ellers måtte have behov for at kunne se klart.

Hvilke typer termoruder findes der?

En termorude er ikke bare en termorude, og derfor findes der også flere forskellige reparationsmåder og –tilgange. For blot at nævne nogle af de typer termoruder, der findes (og dermed kan repareres), er der energiruder, lydruder, solafvisende ruder, sikkerhedsruder og indbrudssikrede ruder.

Alle typer termoruder har forskellige egenskaber og bruges til forskellige formål. Energiruder er f.eks. gode til dig, der døjer med indeklimaet og gerne vil spare på varmeregningen, mens lydruder er ideelle til dig, der bor tæt på en trafikeret vej eller andre steder med støjgener. Sikkerhedsruder har et lamineret lag, der sørger for, at glasset ikke falder ned og splintrer, hvis det går i stykker. Dermed er der ikke den samme risiko for at skære sig, som når en ikke-lamineret rude går i stykker.

Det Klare Udsyn reparerer dine termoruder

I langt de fleste tilfælde er det muligt at reparere dine termoruder, og det kan vi klare for dig hos Det Klare Udsyn. I andre tilfælde vil det være nødvendigt at skifte termoruderne, men det beror på en vurdering og er som regel først noget, vi kan sige mere om, når vi har set den skadede rude. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en reparation af dine termoruder – kontakt os på telefon eller mail, så finder vi sammen ud af en løsning, der passer til dig

Reparation af alle slags termoruder

Det Klare Udsyn tilbyder reparation eller udskiftning af alle slags termoruder.

Hvilke typer termoruder findes der

En termorude er ikke bare en termorude. For blot at nævne nogle af de typer termoruder, der findes er der energiruder, lydruder, solafvisende ruder, sikkerhedsruder og indbrudssikrede ruder, Velux ruder

Få et uforpligtende tilbud på 2116 2021 / 4449 2699 eller benyt vores Kontaktformular